Liviu Dragnea, ţinta ironiilor. Cum este parodiat şeful PSD



Legea defăimării i-a adus lui Liviu Dragnea mii de comentarii pe pagina de Facebook în care a fost taxat pentru demersul din Parlament. Internauții au făcut chiar şi parodii pe seama şefului PSD.

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Cea mai distribuită parodie pe rețelele de socializare este o animație GIF în care vedetele sunt un bețiv - Liviu Dragnea, stâlpul unei stații de autobuz (în rolul internetului) și o doamnă (în rolul Facebook).

Animația a fost realizată de creatorii grupului de Facebook Autobaza 2.0:

 

via GIPHY

Dragnea explică de ce a şters postările de pe Facebook

 Liviu Dragnea susţine că a şters comentariile negative de pe pagina sa de Facebook privind legea defăimării pentru că erau de ''o violenţă şi vulgaritate rar întâlnite'', iar mulţi dintre comentatori ar fi putut fi postaci.

"Am fost întrebat de ce le-am şters (comentariile de pe pagina de Facebook). Erau comentarii de o violenţă şi vulgaritate rar întâlnite. Multe nume erau măşti sub care se puteau ascunde postaci. Un aşa-zis dialog cu oameni care înjurau nu făcea serviciu nimănui. O parte dintre ei nu erau informaţi", a spus Dragnea, la B1Tv.

El s-a declarat gata să scoată din textul legii pe care a iniţiat-o definiţia defăimării.

''Din păcate, din cauza unei manipulări profesionale făcute de cei de la PNL, cei care s-au enervat primind informaţiile false au ajuns să posteze şi să aibă reacţii fără să citească legea şi modificările sale în comisia juridică'', a mai afirmat preşedintele PSD.

 

Etichete: Liviu Dragnea, Liviu Dragnea parodiat, Liviu Dragnea parodie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE