Liviu Iolu este noul purtător de cuvânt al GuvernuluiPremierul Dacian Cioloş a anunţat că Liviu Iolu este noul purtător de cuvânt al Executivului.

Liviu Iolu este noul purtator de cuvant al Guvernului
Liviu Iolu este noul purtător de cuvânt al Guvernului
Foto: facebook

Dacian Cioloş a explicat că înţelegerea cu Dan Suciu a fost să vină în funcţia de purtător de cuvânt pentru câteva luni, iar mandatul său a fost prelungit până după alegerile locale, informează mediafax.ro.

Premierul a mai spus că a decis ca Departamentul de comunicare să fie organizat diferit, astfel încât Liviu Iolu, care era deja consilier la Cancelaria prim-ministrului, să preia poziţia de purtător de cuvânt, în timp ce Dorian Filote va conduce Departamentul de comunicare.

Dan Suciu a fost eliberat la cerere de premierul Dacian Cioloş din funcţia de secretar de stat în cadrul Cancelariei şi purtător de cuvânt al Guvernului, Dorian Filote, fostul consilier al şefului Executivului din perioada în care era comisar european, fiind numit secretar de stat la Cancelarie.

 

Decretele în acest sens au fost publicate joi în Monitorul Oficial.

În martie, jurnalistul Liviu Iolu a fost numit consilier de stat în cadrul Cancelariei premierului, el fiind, la acea dată, editorialist la cotidianul „Adevărul”.

Etichete: Guvern, liviu iolu, purtător de cuvânt

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h