Liviu Negoiță, fost primar al sectorului 3, citat la DNALiviu Negoiță, fost primar al sectorului 3, s-a prezentat, miercuri, la Direcția Națională Anticorupție, fiind citat în dosarul în care este cercetat pentru abuz în serviciu.

Liviu Negoita
Liviu Negoiţă

Tot miercuri, la DNA au venit Ștefan Dumitrașcu și Marius Mihăiță, arhitect șef și, respectiv, secretar al Primăriei sectorului 3.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres, cei trei au fost citați pentru aducerea la cunoștință a obiectivelor expertizei dispuse în dosar. 

În luna februarie, Liviu Negoiţă, fostul primar al Sectorului 3, a fost pus sub urmărire penală de procurori, fiind acuzat de abuz în serviciu.

Liviu Negoiță, fost primar al sectorului 3, este urmărit penal de procurorii Direcției Naționale Anticorupție pentru două infracțiuni de abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată.

În dosar mai sunt urmăriți penal, pentru aceleași fapte, Ștefan Dumitrașcu și Marius Mihăiță, arhitect șef și, respectiv, secretar al Primăriei sectorului 3.

Etichete: DNA, Liviu Negoiţă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE