Localităţile de lângă Capitală, invadate de maidanezi: "Au fost aduşi cu dubele din Bucureşti"Zeci de haite de maidanezi au invadat comunele din apropierea Capitalei. Ţăranii cred că ei au fost aduşi cu dubiţele din Bucureşti după care au fost abandonaţi pe câmp.

Localitatile de langa Capitala, invadate de maidanezi: "Au fost adusi cu dubele din Bucuresti" (Foto antena3.ro)
Localităţile de lângă Capitală, invadate de maidanezi: "Au fost aduşi cu dubele din Bucureşti" (Foto antena3.ro)

Zeci de haite de maidanezi au invadat comunele apropiate de Bucureşti. Ţăranii cred că ei au fost aduşi cu dubiţele din Capitală şi abandonaţi pe câmp. Localitatea Budeşti, din judeţul Călăraşi, aflată la doar 30 de kilometri de Bucureşti, s-a umplut de câini vagabonzi imediat după votarea legii maidanezilor, potrivit România TV.

Sătenii au constatat cu stupoare că problemele bucureştenilor sunt, mai nou, şi ale lor. Asta deoarece sute de câini ai nimănui au năpădit brusc localitatea.

"Cred că sunt aduşi de la Bucureşti. Îi lasă seara cu maşinile şi ne trezim cu ei în localitate. O să încercăm să facem o evidenţă a lor şi să-i ducem în adăpost", a declarat Sinel Nae, viceprimarul comunei Budeşti, citat de rtv.net.

Cheltuielile cu întreţinerea câinilor în adăpost sunt imposibil de suportat de Primărie.

"Cred că sunt în jur de o sută. La Dor Mărunt există un adăpost, ni s-a solicitat suma de 100 de lei pentru un câine pe o lună de zile. Am zis să găsim altă variantă, că ne depăşeşte din punct de vedere financiar. O parte din ei sunt crotaliaţi", a adăugat acesta.

Nu toţi câinii fără stăpân au rămas la periferie. O parte din ei s-au "stabilit" în curţile blocurilor din centrul orăşelului.

CITEŞTE ŞI Oprescu: Dacă în 18 luni nu rezolv problema câinilor maidanezi, plec singur din Primărie. 

0/3 COMENTARII
jak
08 Oct 12:23
+0
VOTURI
-0
Pariu ca e vorba de zoofili dementi care incearca sa-i salveze de la prindere?
Laurentiu
08 Oct 11:48
+0
VOTURI
-0
Ceea ce se intampla acum cu cateii "exportati" din Bucuresti este chiar crima facuta de ONG-uri pentru ca marea majoritate a acestora vor fi ucisi in Provincie unde nu exista atatia iubitori de caini. Cei de pe camp vor fi impuscati legal de vanatori, multi caini vor fi calcati de masinile care circula in afara localitatilor legal cu 90 la ora, taranii vor pune laturi sa prinda "vulpea" care le fura gainile si nu se vor da in laturi sa puna si otrava daca e cazul.
vlad
08 Oct 11:31
+0
VOTURI
-0
Foarte interesant, nu poate fi vina primariei, pentru ca ar insemna ca hingherii chiar prind caini si nu e cazul :). Sunt prea incompetenti. Mai curand, sunt caini dusi acolo de ONG-uri din astea, care incearca sa-i salveze??? sa faca loc in adaposturi pt si mai multi caini??? Nu stiu, presupun si eu.

Ironic ar fi ca astia de prin satele din jur sa-si faca propriul sistem de eutanasiere dupa ce se adopta legea.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE