Localul Acuarela se ÎNCHIDE, după tragedia din Colectiv. Nu are ieşire de urgenţăLocalul Acuarela din strada Polonă va fi ÎNCHIS, deoarece nu are ieşire de urgenţă. Proprietarii au luat această decizie în contextul tragediei de la Colectiv, motivând decizia prin faptul că scara de acces trebuie reconstruită, ca să nu pună viaţa clienţilor în pericol. Cafeneaua va fi ulterior deschisă într-un imobil adecvat, anunţă reprezentanţii Acuarela.

Localul Acuarela din strada Polona se INCHIDE. Nu are iesire de urgenta
Localul Acuarela din strada Polonă se ÎNCHIDE. Nu are ieşire de urgenţă
Foto: bucurestifm.ro

"Acuarela consideră că nu ne mai putem desfășura activitatea în strada Polonă până nu reconstruim scara de acces și nu construim o ieșire de urgență. Pentru acestea nu avem momentan acordul proprietarilor așa că decidem să închidem temporar spațiul din Polonă sau să îl relocăm într-un imobil adecvat.

Întreaga echipă își va continua activitatea la Acuarela Bufet până la redeschiderea în condiții corespunzătoare în strada Polonă sau în alt spațiu. Mulțumim tuturor care ne-au fost alături. Suntem alături de victimele de la Colectiv conștienți că ce s-a întâmplat acolo se putea întâmpla în aproape orice spațiu public din România, fie el club, cafenea, galerie de artă, sala de curs sau chiar școli și spitale.

Ieșim în stradă în speranța unui cadru legal sănătos pentru antreprenori și pentru responsabilizarea fiecăruia dintre noi: proprietar de business sau de imobil, client sau angajat. Printre victime avem foști colegi și prieteni. Niciun proiect - oricât de frumos - nu merită această jertfă sau acest risc", au transmis reprezentanţii companiei pe Facebook.

Şi KULTURHAUS SE ÎNCHIDE temporar, pentru finalizarea expertizelor PSI și a lucrărilor de siguranță, potrivit unui anunţ postat pe Facebook.

Acum două zile, Hangover Club din Bucureşti şi-a suspendat activitatea, iar clubul Expirat a fost închis.

Etichete: acuarela, colectiv

0/1 COMENTARII
Cris
05 Nov 07:53
+0
VOTURI
-0
Asteptam inchiderea imediata a tuturor beciurilor care se autointituleaza "cluburi" si care sunt pepiniere ale mortii, in caz de urgenta. Toate trebuie inchise, darmate si patronii luati la shuturi.

Cea mai buna varianta de boicot este FACEBOOK. Tinerii trebuie sa se anunte intre ei despre locurile in care nu merita sa intri, pentru ca poti sa nu mai iesi viu afara. Fara clienti, aceste beciuri se vor inchide de la sine.

Mi-ar placea ca marea masa de oameni, sa se adune intr-o sambata seara si sa ia toate cluburile la rand punand un afis mare pe peretele cluburilor care nu prezinta siguranta: "Nu intrati aici, pericol de moarte!"

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE