Locatarii unui ansamblu de locuinţe de lângă București ar fi băut luni de zile APĂ cu FECALELocatarii unui complex imobiliar din Popeşti-Leordeni au băut, luni de zile, apă plină de fecale. Dezvoltatorul ar fi dat ordin muncitorilor să racordeze ilegal ansamblul construit de el la canalizarea orașului Popești-Leordeni.

Ansamblu rezidential de langa Bucuresti
Ansamblu rezidențial de lângă București

Viaţa oamenilor care locuiesc într-un complex imobiliar din Popeşti Leordeni a fost pusă în pericol chiar de dezvoltatorul ansamblului de locuinţe, scrie romaniatv.net.

Cu bună ştiinţă, acesta a racordat ilegal ansamblul construit de el la canalizarea oraşului Popeşti-Leordeni, astfel că gunoiul de la un cartier de vile aflat în apropiere venea fix pe conducta de apă a locatarilor.

După ce s-a aflat totul, dezvoltatorul imobiliar a fost condamnat la trei ani de închisoare. Pe lângă pedeapsa cu închisoare, el mai are de plătit mai bine de 30.000 de euro despăgubiri tuturor părţilor vătămate.

Etichete: ansamblu rezidenţial, apa cu fecale, apa infestata, locuinte popesti leordeni, popesti leordeni

0/1 COMENTARII
Cutarica
08 dec 15:44
+0
VOTURI
-0
In schimb, in Bucuresti, "calitatea" apei este exact aceeasi, datorita faimoasei companii Apanova, care livreaza apa menajera si nu apa potabila! Am avut probleme foarte mari cu stomacul dupa ce am baut apa de la robinet, CHIAR SI FIARTA, si de cativa ani de zile beau exclusiv apa imbuteliata, cumparata de la supermarket! Apa de la Apanova este buna doar pentru toaleta, eventual pentru facut dus...

Cand am incercat sa reclam la Apanova calitatea apei, mi-au trimis o echipa (A LOR, EVIDENT!) pentru testare si, cu toate ca pe robinet curgea APA MARONIE, rezultatele testelor au indicat... (cum era de asteptat) ca totul "corespunde normelor europene"! Sincer cred ca si daca gaseau acid sulfuric in apa, la fel spuneau, exact aceeasi fraza: "corespunde normelor europene"! Daca pana si apa pamantie au spus ca e conforma...

Ce interesant este ca in Bucuresti Apanova nu are concurenta!! Adica, daca as vrea sa folosesc serviciile altei firme, nu am de unde alege!! Inteleg de aici ca practicile Apanova sunt indirect incurajate de autoritati.

Pentru curiosi: va propun un exercitiu - priviti cu Google Maps sau Google Earth cum arata Lacul Morii / Ciurel vazut de sus. Se observa undeva spre vest o mare deversare de "materiale biologice", de la o baza de "tratare a apei" Apanova. Adica... fecale!! Multe sunt deversate in lac (unde oamenii mai fac baie vara, desi teoretic scaldatul ar fi interzis), dar o buna parte cred ca raman nefiltrate si ne sunt livrate noua pe robinet: in bucatarie, in baie... Sanatate curata, marca Apanova!! Si, evident, orice livreaza ei pe robinet, "corespunde normelor europene", rezultatele fiind aproape perfecte indiferent ce curge pe robinet!

Dar, apropo de articol, cand altii fac aceleasi lucruri, brusc este ilegal, ajung sanctionati, sau chiar prin inchisori etc. Corect!! Dar Apanova cand vor fi sanctionati cel putin la fel?! Probabil cand vor fi gasite dovezi, iar dovezile... de obicei sunt musamalizate!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE