Locatarii unui bloc din Centrul Capitalei terorizaţi de chiriaşii din locuinţele socialeLocuitorii unui bloc de pe Calea Victoriei, din centrul Capitalei, acuză chiriaşii din locuinţele sociale de faptul că nu îşi plătesc întreţinerea, fură din scara blocului şi fac mizerie.

Locuitorii unui bloc din Bucuresti acuza chiriasii din locuintele sociale de faptul ca nu isi platesc intretinerea, fura din scara blocului si fac mizerie.
Locuitorii unui bloc din Bucureşti acuză chiriaşii din locuinţele sociale de faptul că nu îşi plătesc întreţinerea, fură din scara blocului şi fac mizerie.
Foto: RTV.net

Locatarii unui bloc din centrul Capitalei se confruntă cu o situaţie de coşmar. Pe de-o parte sunt terorizaţi de o familie de romi, pe de cealaltă parte, ei sunt nevoiţi să stea într-o mizerie de nedescris, pentru că în bloc există mai multe locuinţe sociale. Blocul a fost lăsat în paragină, deşi Primăria trebuia să se ocupe de reabilitarea lui, potrivit RTV.net.

Proprietarii apartamentelor din bloc spun că nu mai au linişte din cauza unei familii de romi. Pe lângă datoriile imense la întreţinere, petreceri zgomotoase în mijlocul nopţii, vecinii spun că membrii familiei fură diverse obiecte de fier din bloc pentru a le vinde.

Preşedintele asociaţiei de locatari spune că a făcut o mulţime de reclamaţii la poliţie, dar nu s-a luat nicio măsură.

Primăria Capitalei nu a oferit până acum niciun răspuns.
Etichete: locuinţe sociale, mizerie

0/1 COMENTARII
george
07 sep 12:59
+0
VOTURI
-0
Cum adica locuinta sociala in centrul Capitalei ? pai vreau si eu.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE