Locotenentul care a protestat în uniformă la Bucureşti a fost trecut în rezervăAlexandru Gheorghe
Alexandru Gheorghe

"Consiliul de judecată al apelului din Flotila 71 Aeriană din Câmpia Turzii, întrunit în şedinţă miercuri, 15 februarie, pentru soluţionarea cererii de apel formulată de locotenentul Gheorghe Alexandru, împotriva Hotărârii Consiliului de judecată al ofiţerilor, pronunţată la data de 6 februarie, a decis menţinerea hotărârii iniţiale - vinovat, cu propunerea de trecere în rezervă", se arată într-un comunicat al Flotilei 71 Aeriană, citat de Mediafax.

Conform sursei citate, potrivit prevederilor legale, Consiliul a fost format din trei ofiţeri, dintre care doi colegi de unitate ai locotenentului Gheorghe Alexandru şi unul de la Statul Major al Forţelor Aeriene.

Locotenentul Alexandru Gheorghe, care a protestat în uniformă militară în Piaţa Unirii din Bucureşti, declarase anterior că Statul Major al Forţelor Aeriene a decis, miercuri, excluderea sa din Armată, el susţinând că va ataca decizia în contencios, la Curtea de Apel Cluj.

Consiliul de judecată al Statului Major al Forţelor Aeriene reunit, miercuri, la Flotila 71 Aeriană Câmpia Turzii a judecat apelul formulat de Alexandru Gheorghe la decizia unui Consiliu de judecată care a propus excluderea acestuia din Armată şi l-a respins.

Ion Panaitescu, avocatul lui Alexandru Gheorghe, a declarat că decizia este ilegală şi că va fi atacată în contencios, la Curtea de Apel Cluj.

Etichete: armată, Piaţa Universităţii, protest

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h