Locuitorii cartierului Titan se opun Sălii Polivalente în Parcul IOR și anunță un nou protestMai mulți cetățeni din cartierul Titan au anunțat că vor protesta sâmbătă, 25 octombrie, de la ora 11.00, împotriva inițiativei Primăriei Sectorului 3 de a construi o sală polivalentă pe 3.000 mp din Parcul IOR. În timpul evenimentului, cetățenii își vor putea spune părerea, de ce nu doresc betonarea spațiului verde, urmând ca punctele de vedere să fie prezentate Consiliului Local Sector 3.

Locuitorii cartierului Titan se opun Salii Polivalente in Parcul IOR si anunta un nou protest
Locuitorii cartierului Titan se opun Sălii Polivalente în Parcul IOR și anunță un nou protest
Foto: inparc.ro

În plus, pe internet a fost creată o petiție – Spune NU betonării parcului IOR – care până acum a fost semnată de peste 1000 de persoane.

“Consider că avem destule spații special amenajate pentru spectacole și alte astfel de manifestări. Ceea ce nu putem spune și despre spațiile verzi care trebuie păstrate și înfrumusețate, fiind adevărate oaze de relaxare și de oxigen”, spune unul dintre cetățenii care a semnat petiția.

“De betoane are nevoie Capitala asta, și așa sufocată de mașini, praf și zgomot? Dacă tot a distrus baza Spartak, de ce nu ridică acolo “căminul cultural” cu care se laudă Negoita”, spune un alt cetățean.

Primăria Sectorului 3 vrea să construiască pe 3.000 mp din Parcul Titan o sală de spectacole de 1.200 de locuri, potrivit unei hotărâri adoptate la începutul lunii octombrie de Consiliu Local Sector 3. Construirea acestei săli ar urma să coste circa 10,5 milioane de euro, 90% din sumă urmând să fie suportată de Compania Națională de Investiții, iar restul de administrația locală.

Sursa: romaniacurată.ro

Etichete: cartierul Titan, Parcul IOR, protest, Sala Polivalentă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE