Locuitorii din Prelungirea Ghencea şi-au făcut asociaţie de cartierSătui de promisiunile autorităţilor şi de întârzierea lucrărilor de modernizare a infrastructurii de transport din Prelungirea Ghencea-Domneşti, cei circa 20.000 de locuitori din zonă îşi fac asociaţie de cartier, prin care vor să angajeze avocat şi să dea în judecată Primăria Capitalei şi CNADNR.

Locuitorii din Prelungirea Ghencea si-au facut asociatie de cartier
Locuitorii din Prelungirea Ghencea şi-au făcut asociaţie de cartier

Membrii grupului civic Iniţiativa Prelungirea Ghencea au anunţat că sâmbătă, 17 septembrie, a avut loc înregistrarea oficială a asociaţiei cu acelaşi nume.

Prin organizarea într-o asociaţie, vor putea strânge donaţii, precum cele de 2% din impozitul pe venit, şi astfel se vor putea implica şi locuitorii care nu pot veni mereu la acţiuni de protest, a explicat pentru ECONOMICA.NET Delia Mihalache, unul dintre membrii fondatori ai organizaţiei.

Aceasta a mai spus că, prin înfiinţarea asociaţiei, vor putea angaja un avocat pentru a da în judecată Primăria Capitalei şi Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

Şi asta din cauză că întârzie cu proiectul de lărgire a străzii Prelungirea Ghencea, respectiv cu cel al Pasajului de la Domneşti, de peste Centura Capitalei.

Asociaţia Prelungirea Ghencea îşi propune să reprezinte şi să apere interesele a peste 20.000 de locuitori din zonă, militează pentru amenajarea zonei conform nevoilor locuitorilor - modernizarea străzii principale, cu trotuare, piste de biciclete şi pasaj suprateran peste Şoseaua de centură, extinderea reţelelor de utilităţi, parc, şcoală, grădiniţă -, pentru dezvoltare urbanistică armonioasă şi nu haotică aşa cum este în prezent.

Etichete: asociaţia prelungirea ghencea, Prelungirea Ghencea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE