Un cartier întreg protestează, duminică, în BucureștiLocuitorii din Prelungirea Ghencea vor protesta, duminică, la un an de când primarul general, Sorin Oprescu, premierul Victor Ponta și ministrul Marilor Proiecte de atunci, Dan Șova, au promis că va rezolva problema infrastructurii din zonă. Promisiunile nu au fost respectate până la această dată. 

Un cartier intreg protesteaza, duminica, in Bucuresti
Un cartier întreg protestează, duminică, în București

"Duminică, 30 august, începând cu ora 11, locuitorii din zona Prelungirea Ghencea invită pe Premierul Victor Ponta, Primarul General Sorin Oprescu, dl. Marian Petrache și dl. Dan Șova la recapitularea unui an de promisiuni. Pe 22 august 2013, toți cei invitați de noi acum au vizitat această zonă și au promis intervenții de urgență în zonă pentru fluidizarea traficului. Noi, locuitorii acestei zone, suntem zilnic captivi într-o zonă lipsită de o infrastructură adecvata dezvoltarii imobiliare si traficului din această zonă. Dincolo de disconfortul creat de ambuteiajele auto, acuzăm lipsa de trotuare pietonale și lipsa unei infrastructuri rutiere sigure care să nu periciliteze siguranța noastră și a copiiilor noștri", spun locuitorii din zonă într-un comunicat remis B365.ro

"În 2013, Premierul, Ministrul Marilor Proiecte de atunci si Primarul General al capitalei au promis demararea de urgență a Proiectului Penetratie Prelungirea Ghencea – Domnesti care să asigure un minim de confort pentru această zonă (largirea la 4 benzi a strazii Prelungirea Ghencea si realizarea de trotuare pietonale, sens giratoriu și pasaj rutier peste Sos. de Centura), precum și realizarea Soselei de Centura ocolitoare (Premierul Ponta a promis semnarea documentației aferente pentru acest proiect până în luna noiembrie 2013 iar primarul Oprescu a promis finalizarea lucrarilor pe teritoriul municipiului Bucuresti pana la sfarsitul anului 2014). Cu toate acestea, până azi, la sfârșitul lunii august 2014, locuitorii din zonă nu au sesizat nicio modificare la fata locului.  La un an distanță, facem un apel către autoritățile publice și le solicităm ca promisiunile să fie transformate în demararea proiectului Penetratie Prelungirea Ghencea - Domnesti", mai spun bucureștenii din Prelungirea Ghencea.

Întâlnirea va avea loc duminica, 31 august 2014, începând cu ora 11, la intersecția de la Domnești a str. Prelungirea Ghencea cu Soseaua de Centura.

Etichete: dan şova, Prelungirea Ghencea, protest, Sorin Oprescu, Victor Ponta

0/2 COMENTARII
mihai
29 aug 16:10
+0
VOTURI
-0
exact ce au votat Romanii! Niste ca..cati! asta au cac...at!!!
Fox
28 aug 20:27
+0
VOTURI
-0
Dar de ce protesteaza? Asta au votat - asta au! Simplu!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h