Locuitorii din Sectorul 1 au rămas fără APĂ RECE din cauza unei defecţiuni la reţeaAlimentarea cu apă rece a fost întreruptă, sâmbătă dimineață, în majoritatea cartierelor Sectorului 1, din cauza unei defecțiuni la rețea, potrivit Primăriei sectorului 1.

Locuitorii din Sectorul 1 au ramas fara APA RECE din cauza unei defectiuni la retea
Locuitorii din Sectorul 1 au rămas fără APĂ RECE din cauza unei defecţiuni la reţea

"În această dimineață, alimentarea cu apă rece a fost întreruptă în majoritatea cartierelor Sectorului 1 din cauza unei defecțiuni la rețea. Este vorba despre o defecțiune la inelul principal intervenită în zona străzii Jiului din Sectorul 1 al Capitalei", se arată într-un comunicat al Primăriei.

Conform sursei citate, conducerea Primăriei Sectorului 1 s-a adresat în regim de urgență Companiei Apa Nova solicitând informații despre această situație și despre termenul în care va fi remediată.

"Reprezentanții acestei companii au asigurat atât cetățenii Sectorului 1, cât și reprezentanții primăriei, că (...) se lucrează pentru repararea defecțiunii, iar alimentarea cu apă rece în Sectorul 1 va fi reluată în jurul orelor 13,00", potrivit comunicatului.

Alimentarea cu apă rece este întreruptă la mai multe blocuri din cartierele Bucureștii Noi și Chitila din cauza unei avarii la o arteră de apă de pe strada Jiului, însă consumatorii afectați vor fi alimentați din altă zonă până la remedierea avariei, a declarat, sâmbătă, pentru Agerpres, Epsică Chiru, director general adjunct la Apa Nova București.

Etichete: apa rece, apa rece sectorul 1, avarie apa sectorul 1, Sectorul 1

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE