Locuitorii Sectorului 6 îşi pot lăsa maşinile în parcările CENTRELOR COMERCIALE, pe timpul nopţiiPosesorii de maşini care locuiesc în Sectorul 6 al Capitalei îşi vor putea lăsa autoturismele pe timpul nopţii în parcările centrelor comerciale, în perioada 16-19 ianuarie.

Gabriel Mutu
Gabriel Mutu

Primăria Sectorului 6 informează proprietarii de autovehicule că, în perioada 16 – 19 ianuarie 2017, îşi pot lăsa maşinile în parcările acoperite ale marilor centre comerciale din sector: Cora Lujerului (Bd. Iuliu Maniu nr. 19), Plaza România (Bd. Timişoara nr. 26), Auchan Drumul Taberei (str. Braşov nr. 25) şi Auchan Constructorilor (Bd. Constructorilor nr. 16A). De asemenea, la AFI Palace Cotroceni (Bd. Vasile Milea nr. 4), şoferii pot ocupa locuri în parcarea acoperită, în intervalul orar 22:00 – 10:00.

Pe timpul zilei, locurile de parcare trebuie eliberate pentru a permite accesul clienţilor. În caz contrar, administratorii parcării vor aplica tarifele standard.

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a convocat la sediul instituţiei Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă.

"Am convocat Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Sector 6 în această dimineaţă deoarece meteorologii prognozează câteva zile de ninsoare continuă. Împreună am identificat soluţii tehnice noi, pentru a avea un proces de deszăpezire cât mai eficient. I-am chemat să se implice alături de noi pe marii agenţi economici din sector şi pe reprezentanţii Poliţiei Naţionale, pentru a reuşi să îmbunătăţim calitatea intervenţiilor de deszăpezire", a declarat primarul Gabriel Mutu.

Totodată, edilul a lansat un apel către şoferi să lase în parbriz un număr de telefon unde pot fi contactaţi în caz de urgenţă şi să respecte intervalul orar stabilit pentru staţionare în parcările marilor centre comerciale.

"Îi rog pe cetăţenii sectorului nostru care apelează la această facilitate să fie de bună credinţă, să înţeleagă şi să respecte solicitarea de a-şi lăsa numerele de telefon la vedere. Colaborarea Primăriei cu marii comercianţi este un prim pas către un echilibru în comunitatea noastră, între consumatori şi investitori. Le mulţumesc încă o dată partenerilor pentru sprijinul pe care ni-l acordă în a deszăpezi sectorul mai eficient şi mai rapid", a mai spus primarul Gabriel Mutu.

Etichete: Gabriel Mutu, locuri de parcare bucuresti, locuri de parcare sector 6, Sectorul 6, vremea bucuresti

0/1 COMENTARII
Orleanu Vasile
23 ian 12:04
+0
VOTURI
-0
Dl Primar Mutu Gabriel trebuie sa se tina de promisiunile facute in campanie, si pe aceasta cale ii recomand ca in parcul de Metrou Pacii paznicii si personalul care se ocupa de parc sa intretina si trotoarul aferent, am vazut un utilaj mic de dezapezire dar eficient in parc, cred ca dotarea cu asemenea utilaje ar fi necesara si pentru trotoare.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h