Locuitorii unui ANSAMBLU REZIDENŢIAL din Capitală au rămas fără apă de două săptămâniLocuitorii unor apartamente dintr-un complex rezidențial nou din Capitală au rămas fără apă curentă, după ce Asociația de Proprietari le-a închis robinetul.

Un ansamblu rezidential din Capitala a ramas fara apa
Un ansamblu rezidential din Capitală a rămas fără apă

Asociația de Proprietari Quadra Place este dată în judecată de o firmă ce deține 10 apartamente în complexul de lângă Politehnica, pentru a relua furnizarea de apă curentă. Firma Topo Capital Corporation, aflată în insolvență, avea datorii de circa 7.700 de lei către Asociația de Locatari la momentul intrării în insolvenţă în mai anul trecut, potrivit economica.net.

Datoriile rezultate de la momentul intrării în insolvenţă către Asociaţia de Locatari au fost însă achitate, au explicat reprezentanţii administratorului judiciar, precizând ca pentru datoriile mai vechi trebuie respectată ordinea de plăţi prevăzută în procedura de reorganizare. Cele mai mari datorii, de 6,5 milioane de lei, sunt către Alpha Bank.

Astfel, Asociaţia de Locatari a întrerupt livrarea de apă şi gaze către apartamentele deţinute de Topo Capital Corporation de două săptămâni.

Quadra Place se află pe un teren de peste 15.000 de metri pătrați, în partea central-vestică a Capitalei şi este situat lângă parcul Universitatea Politehnica și aproape de Grădina Botanică. Complexul este format din 343 de apartamente spațioase, variind de la o cameră la 4 camere și penthouse-uri. Complexul dispune de un număr total de 136 de locuri de parcare subterane și 272 locuri de parcare la exterior. Locuințele au fost livrate pe piață în 2007.

Etichete: ansamblu rezidenţial, ansamblu rezidenţial Bucureşti, asociatie locatari, Bucureşti, datorii, insolvenţă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE