Locuitorii unui imobil din Calea Griviţei au fost invadaţi de şerpisarpe de casa
sarpe de casa

Panică printre locuitorii unui imobil situat pe Calea Griviţei din Capitală. În urmă cu câteva zile, oamenii au descoperit mai mulţi şerpi în curtea clădirii în care stau. “Am crezut că mor când l-am văzut cum se târa pe trepte. Avea cam o jumătate de metru, era negru şi foarte subţire. Ne-au invadat şerpii”, spune Ana Chibulcutean, potrivit libertatea.ro.

Un alt locatar al imobilului, Daniel Iulian Silogi (16 ani), susţine că a văzut şi el un şarpe în curte. “Tocmai ieşisem din casă şi l-am văzut cum se târa prin iarbă”, a povestit băiatul.

Potrivit specialiştilor, şerpii apar când vremea se încălzeşte. “Sunt şerpi de casă şi nu sunt veninoşi. Ies la soare şi se hrănesc cu şoareci, păsări şi insecte. Totuşi, trebuie ca oamenii să se ferească de muşcătura lor, pentru că se pot alege cu infecţii”, explică medicul veterinar Daniel Lescai, şef clinică Spitalul Veterinar Salvavet-Ilioara.

Etichete: Calea Griviţei, imobil

0/0 COMENTARII
Horia Niculae
15 mai 11:41
+0
VOTURI
-0

De ce nu s-au gospodarit?Iedera,buruienile sunt locurile propice pentru serpi!Sau trebuia sa vina Sorin Oprescu sa le ingrijeasca ograda?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE