LOCURI DE MUNCĂ BUCUREŞTI. Peste 3.600 de locuri disponibile. Vezi LISTA COMPLETĂLOCURI DE MUNCĂ BUCUREŞTI. Peste 3.600 de locuri de muncă sunt vacante în Bucureşti, anunţă Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti.

LOCURI DE MUNCA BUCURESTI
LOCURI DE MUNCĂ BUCUREŞTI

LOCURI DE MUNCĂ VACANTE BUCUREŞTI.  Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti a transmis oferta locurilor de munca vacante la nivelul municipiului Bucuresti pentru perioada 26.05-01.06.2016.

Potrivit Agenţiei, sunt vacante 228 de locuri pentru studii superioare, 583 - locuri studii medii, 2390 - locuri muncitori calificaţi şi 405 - locuri munictori necalificaţi.

În total, 3.606 de locuri sunt vacante în Bucureşti. 

VEZI AICI LISTA COMPLETĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ

LOCURI DE MUNCĂ VACANTE BUCUREŞTI.   "În vederea unei informari cat mai corecte si actualizate AMOFM Bucuresti va publica zilnic, pe site-ul institutiei, locurile de munca vacante declarate de catre angajatori.

Mentionam ca AMOFM Bucuresti conform legii 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, modificata si completata ulterior, furnizeaza serviciul de mediere a muncii prin care se realizeaza punerea in legatura a angajatorilor cu persoanele aflate in cautarea unui loc de munca, in vederea stabilirii de raporturi de munca sau de serviciu.

AMOFM Bucuresti face cunoscute locurile de munca vacante, comunicate de catre angajatori, persoanelor in cautarea unui loc de munca. Informatii privind locurile de munca vacante si conditiile de ocupare a acestora se pot obtine de la Agentiile Locale pentru Ocuparea Fortei de Munca. Serviciul de mediere a muncii se acorda gratuit", precizează  Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti.

Etichete: Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti, locuri de muncă, locuri de muncă București

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE