Locuri de muncă plătite cu 500-1.000 de euro pentru care nu ai nevoie de facultateChiar dacă nu aţi absolvit o facultate puteţi beneficia de un loc de munca platit chiar si cu peste 1.000 de euro pe lună, dacă aveţi anumite aptitudini, potrivit agentiei de recrutare APT Group.

Locuri de munca platite cu 500-1.000 de euro pentru care nu ai nevoie de facultate
Locuri de muncă plătite cu 500-1.000 de euro pentru care nu ai nevoie de facultate
Foto: stcu.ro

Cei care vorbesc fluent limba olandeza sau o alta limba nordica si cunosc, cel putin la nivel mediu, limba engleza, pot ocupa un post de agent servicii client care presupune oferirea de solutii adecvate clientilor prin telefon si/sau e-mail, potrivit unui anunt de angajare publicat pe site-ul bestjobs.ro.

Mai trebuie sa stii sa lucrezi in Excel, sa ai abilitati de comunicare cu clientii, sa poti sa iei decizii corecte si sa ai o atitudine pozitiva.

Media salariala pentru acest post este de 750 euro net în orasele mari din tara (potrivit agentiei de recrutare APT Group), notează wall-street.ro.

Tehnician sistem informatic - Pentru un astfel de job, ai nevoie de cunostinte CISCO si eventual sa stii limba engleza, potrivit companiei de recrutari APT Group. Postul presupune gestionarea, intretinerea si optimizarea sistemului informatic, administrarea retelelor de calculatoare, optimizarea parametrilor de retea, depanarea, cablarea retelelor de calculatoare si retelelor de telefonie, intretinerea hard si soft si intretinerea paginilor web STC si a altor aplicatii Internet, potrivit unui anunt bestjobs.ro.

Media salariala pentru acest post este de 700 euro net în orasele mari din tara (potrivit agentiei de recrutare APT Group).

Web Designer - Pentru un astfel de post, trebuie sa detii urmatoarele cunostinte tehnice: HTML, CSS, JavaScript, Flash, JQuery si editare grafica (Adobe Photoshop, Corel Draw), la un nivel mediu-avansat, potrivit unui anunt ejobs.ro.

Un web designer are imaginatie si stie cum sa-si arate creativitatea, mai ales ca responsabilitatea lui este sa organizeze continutul unui site, de la text la imagini si video. Cu aceste cunostinte si abilitati poti lucra intr-o companie sau ca freelancer. Pentru a deveni web designer te poti inscrie la cursuri de specialitate, care costa intre 550 lei si 700 lei in functie de modul, potrivit anunturilor de pe www.cursuri-web-design.ro sau poti invata singur gratuit potrivit recomandarilor de pe itcrowd.ro.

Media salariala pentru postul de web designer este de 1.500 euro în orasele mari din tara (potrivit agentiei de recrutare APT Group).

Potrivit aceleiaşi surse, şi reprezentanţi vânzări B2B sau somelierii pot câştiga lunar 1.000 de euro net sau chiar mai mult.

Etichete: locuri de muncă, locuri de munca bine platite, salarii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h