Locurile de parcare de reşedinţă, o afacere înfloritoare: Se vând cu 1.200 de lei pe internetLocurile de parcare de resedinta reprezinta o problema pentru cei mai multi bucuresteni, dar pentru unii s-au dovedit a fi si o posibilitate de afacere.

Locuri de parcare Bucuresti
Locuri de parcare Bucureşti

Mai exact, primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, a sesizat pe Facebook ca a descoperit pe Internet anuntul unui cetatean, care vindea cu 1.000-1.200 lei/an un loc de parcare, pentru care el achita doar 58 lei/an, scrie ziare.com.

Pentru a se convinge ca anuntul este adevarat, edilul a sunat personal si a discutat cu cetateanul respectiv.

"Sunt total impotriva acestor metode de specula, care ingradesc accesul unor noi proprietari de autoturisme la un loc de parcare", a spus primarul.

Acesta a precizat prin ce masuri incearca sa rezolve problema locurilor de parcare din Sectorul 6.

"Masurile pe care le iau si pe care echipa mea le pune in practica: reinnoirea contractelor de parcare si verificarea bazei de date, eliberarea domeniului public de rable, implementarea de sensuri unice in cartiere nu sunt suficiente pentru a acoperi toate nevoile cetatenilor, dar nici astfel de metode de instrainare nu ne fac cinste", a punctat Gabriel Mutu.

Edilul face apel la cetatenii care au informatii despre astfel de anunturi de subinchiriere si ii roaga sa il informeze prin mesaje pentru a le verifica cat mai repede.

Etichete: Bucureşti, locuri de parcare, locuri de parcare bucuresti, parcare

0/3 COMENTARII
gigi
08 feb 18:16
+0
VOTURI
-0
domnul mutu, primarul fantoma al sectorului 6, se arata surprins. sa nu fi vazut domnia sa sau consilierii personali ce debandada este cu parcarea in sectorul al carui patron este? acum se arata indignat. la doi ani de la alegerea sa, cate locuri de parcare a infiintat? ca stau masinile pe asa zisul spatiu verde nu vede. ca nu s-a miscat nimic in domeniul curateniei in sector, tace malc. acum are problema parcarilor de resedinta. cei care inchiriaza locurile sunt pilele celor de la adp. da dom primar. ia da matale o lista cu numerele de masini declarate la adp ca fiind ocupate prin contract si trimite politia locala, inclusiv pe jos ca nu le cade rangul, sa verifice la fata locului. ai sa ai surprize mari. si apoi intrebai pe adp-isti cu isi fac treaba. iar surprize. nici o ilegalitate nu se poate face fara complicitatea autoritatii competente in domeniu. mai vrei? te costa.
mihai
06 feb 20:34
+0
VOTURI
-0
Sa dai cu 58 lei, din partea primariei, un loc de parcare, care la privat ajunge la 4.000 Euro e doar o aparenta grija pt cetatean. Probabil ca asta e raportul corect dintre realitatea privata si cea publica.
LUCRU LA DOMICILIU!
06 feb 16:04
+0
VOTURI
-0
Oferta speciala lucru part-time acum: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE