LOGO BUCUREŞTI. Viitorul SIMBOL al Capitalei a fost VALIDAT. Vezi lista completă a lucrărilorLOGO BUCUREŞTI. Câștigătorul concursului pentru realizarea unui logo reprezentativ al Bucureștiului a fost validat, potrivit unui comunicat al Municipalității.

Logo Bucuresti
Logo Bucureşti

LOGO BUCUREŞTI.

"Decizia juriului privind câștigătorul concursului pentru realizarea unui logo reprezentativ pentru municipiul București a rămas definitivă, după ce lucrarea aleasă a fost expusă public de către organizatori timp de o săptămână, interval în care puteau fi formulate sesizări privind originalitatea acesteia sau similitudinea cu alte logo-uri existente. Câștigătorul este Alexandru Mihai Nenciu, iar înmânarea premiului și semnarea contractului de cesiune a drepturilor de autor vor avea loc în perioada imediat următoare", se arată în comunicat.

În urma numeroaselor solicitări primite din partea publicului, toate lucrările participante au fost expuse pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului București, cu excepția celor pentru care autorii au transmis explicit solicitarea de a nu fi publicate.

În funcție de aprecierea pe care o vor primi din partea publicului, unele dintre aceste logo-uri vor primi premii simbolice pentru popularitate, iar autorii vor fi incluși într-o bază de date pentru a fi solicitați pentru lucrări viitoare de grafică de către instituțiile subordonate ale Primăriei Capitalei.

Prima variantă aleasă de un juriu a logo-ului a fost retrasă după doar câteva ore, după ce a apărut un logo asemănător aproape în totalitate, logo-ul oraşului New Taipei.

LISTA COMPLETĂ a LOGO-URILOR PARTICIPANTE

LOGO BUCUREŞTI.

Etichete: Bucureşti, logo, logo bucuresti, LOGO BUCUREŞTI lista

0/1 COMENTARII
Nume*
13 May 13:33
+0
VOTURI
-0
Alea sunt logo-urile finaliste??? Incredibil, ce uratenii... cum sa crezi ca alea pot fi folosite?? uitati-va la porumbelul ala dolofan :)). Presupun ca in contextul asta castigatorul numai pare asa de rau, dar oricum este deprimant. As vrea sa provoc pe oricare din juriu sa deseneze din memorie logo-ul castigator

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE