Loredana Chivu, agresată fizic violent în scara blocului. FOTOLoredana Chivu susţine că a fost agresată fizic violent de un bărbat, chiar în scara blocului în care aceasta locuieşte. Femeia are acum ochiul vânăt, după ce bărbatul agresor i-a furat şi geanta cu bani şi acte. 

Loredana Chivu a povestit experienţa neplăcută prin care a trecut, după ce se întorcea de la o petrecere. A fost atacată de un bărbat înainte de intra în blocul unde locuieşte.

"Am fost agresată în scara blocului. Mă întorceam de la o petrecere aseară. Se făcuse 2 noaptea şi nu am anunţat pe nimeni că ajung acasă. Mi-am parcat maşina ca de obicei, era linişte. Când am intrat în scara blocului, a apărut un bărbat în spatele meu şi am simţit cum mă trage puternic de păr. Mi-a tras geanta şi mi-a dat un pumn în ochi. M-am speriat extrem de tare, a vrut să îmi fure telefonul şi geanta. Nu l-am văzut foarte bine pe bărbat, am început să ţip, dar nu m-a auzit nimeni. M-am gândit la lucruri mult mai grave, că are cuţit, că vrea să mă violeze. A reuşit să îmi ia geanta. Aveam în ea 500 de euro şi acte'', a povestit Loredana Chivu, citată de romaniatv.net. 

Etichete: agresata, bătută, loredana chivu, ochi vanat

0/4 COMENTARII
Florin
15 Jan 07:26
+0
VOTURI
-0
Pas cu pas, spre castiguri!
Vino acum in echipa noastra si te vom indruma pas cu pas, cu mare atentie si grija, pentru ca tu sa inveti totul si sa castigi bani foarte repede! Avem mare nevoie de colaboratori harnici, seriosi si ambitiosi! Lasa prostiile si incepe sa castigi bani! E real si extrem de serios totul! Cere-ne mai multe detalii si informatii la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com
Tibi
14 Jan 15:26
+0
VOTURI
-0
Draga Loredana, nu-mi dau seama ce poti face cu 500 Euro la 2 noaptea intr-o tara a carei moneda este leul. Poate ca ii primisesi si atunci inteleg.
Maximus
14 Jan 15:23
+0
VOTURI
-0
De unde putea sa vina LC? De la o petrecere. I-as sugera sa faca o operatie de infrumusetare. Pentru inceput, aducerea buzelor la o forma si dimensiune normala.
Andrei
14 Jan 14:21
+0
VOTURI
-0
Da ce fa, daca te viola era un lucru grav? :)))

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h