LOTERIA BONURILOR FISCALE: Care sunt cele 100 de bonuri câștigătoare din DECEMBRIELOTERIA BONURILOR FISCALE, 25 FEBRUARIE 2016: Dat fiind că mai mult de 100 de persoane au avut bonuri câștigătoare din decembrie 2015, Loteria a organizat o nouă extragere, joi, 25 februarie 2016.

LOTERIA BONURILOR FISCALE- 25 FEBRUARIE 2016. A doua etapa a extragerii pentru BONUL din DECEMBRIE
LOTERIA BONURILOR FISCALE- 25 FEBRUARIE 2016. A doua etapă a extragerii pentru BONUL din DECEMBRIE
Foto: specialarad.ro

LOTERIA BONURILOR FISCALE- 25 FEBRUARIE 2016. BONURILE CÂȘTIGĂTOARE din DECEMBRIE 2015:

CIFRA SUTELOR: 0

CIFRA ZECILOR: 3

CIFRA UNITĂȚILOR: 7

Astfel, numărul câștigător este 037. Reamintim că bonul câștigător din decembrie, ales pe 17 ianuarie, este datat 30 decembrie 2015, cu o valoare de 142 de lei.

Cum are loc extragerea din a doua etapă:

Extragerea constă în alegerea unui număr din intervalul numerelor unice de înregistrare acordate bonurilor pentru care au fost depuse cereri de revendicare a premiilor, respectiv 001 până la 188.

Numărul extras în cadrul acestei trageri este primul câștigător. Pentru desemnarea celui de-al doilea câștigător, se aplică crescător la primul număr extras un pas care are valoarea egală cu ziua emiterii bonului fiscal câștigător (30). Pentru stabilirea celorlalți câștigători, pasul se adună succesiv la numărul desemnat anterior ca fiind câștigător.

Dacă în urma aplicării acestei proceduri de selecție se depășește numărul unic maxim atribuit bonurilor fiscale din listă (188), următorul număr câștigător din listă este dat de diferența dintre suma determinată prin aplicarea pasului (30) la baza de referință şi numărul unic maxim atribuit (188), continuând cu aplicarea pasului până la stabilirea numărului maxim de premii prevăzut de lege, respectiv 100. 

Joi a avut loc și extragerea LOTO 6/49, JOKER, NOROC, NOROC PLUS, SUPERNOROC, LOTO 5 din 40. Am transmis numerele extrase AICI.

Joi, 25 februarie a.c., va fi organizată a doua etapă de selecție a celor 100 de câștigători la extragerea lunară a Loteriei bonurilor fiscale din data de 17 ianuarie a.c., la care au participat bonurile emise în perioada 1 – 31 decembrie 2015. Fondul de premiere pentru această extragere este de un milion de lei.

În prima etapă a extragerii lunare, au fost desemnate ca fiind câștigătoare bonurile fiscale emise în data de 30 decembrie 2015, cu o valoare de 142 de lei.

După centralizarea bonurilor fiscale câștigătoare, depuse în termenul legal de 30 de zile, a rezultat un număr de 188 cereri de revendicare, fiind depășit astfel numărul maxim de premii stabilit prin lege (cel mult 100 de premii).

LOTERIA BONURILOR FISCALE- 25 FEBRUARIE 2016. BONURILE CÂȘTIGĂTOARE din DECEMBRIE 2015:

În urma efectuării unor verificări, s-a constatat că în cazul cererii de revendicare cu numărul unic de înregistrare 56, documentul anexat nu este un bon fiscal, ci o chitanță de plată, și, drept urmare, numărul unic de înregistrare atribuit cererii de revendicare a fost invalidat pentru neîndeplinirea condițiilor legale de participare la extragere, prevăzute la art. 6 alin.(1) din Ordonanța Guvernului nr.10/2015 pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale, cu modificările și completările ulterioare.

Lista bonurilor fiscale pentru care au fost revendicate premii la extragerea lunară din 17 ianuarie a.c. este disponibilă pe site-ul MFP, la rubrica Loteria bonurilor fiscale, la următorul link: http://www.mfinante.ro/loteriabonurilor.html?pagina=loteriabonurilor.

LOTERIA BONURILOR FISCALE- 25 FEBRUARIE 2016. BONURILE CÂȘTIGĂTOARE din DECEMBRIE 2015:

Detalii despre cea de-a doua etapă de selecție a câștigătorilor Loteriei bonurilor fiscale din 25 februarie 2016:

Extragerea va fi organizată în 25 februarie a.c., în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 18.55. Extragerea este publică și va putea fi transmisă, în direct, de toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Române.

Aceasta va consta în extragerea cu urnele Loteriei Române a unui număr din intervalul numerelor unice de înregistrare acordate bonurilor pentru care au fost depuse cereri de revendicare a premiilor, respectiv 001 până la 188.

Numărul extras în cadrul acestei trageri va fi primul câștigător. Pentru desemnarea celui de-al doilea câștigător, se aplică crescător la primul număr extras un pas care are valoarea egală cu ziua emiterii bonului fiscal câștigător (30). Pentru stabilirea celorlalți câștigători, pasul se adună succesiv la numărul desemnat anterior ca fiind câștigător.

Dacă în urma aplicării acestei proceduri de selecție se depășește numărul unic maxim atribuit bonurilor fiscale din listă (188), următorul număr câștigător din listă este dat de diferența dintre suma determinată prin aplicarea pasului (30) la baza de referință şi numărul unic maxim atribuit (188), continuând cu aplicarea pasului până la stabilirea numărului maxim de premii prevăzut de lege, respectiv 100. În procesul de aplicare al pasului, numerele selectate ca fiind câștigătoare, sunt eliminate din listă.

LOTERIA BONURILOR FISCALE- 25 FEBRUARIE 2016. BONURILE CÂȘTIGĂTOARE din DECEMBRIE 2015:

Pentru o corectă și transparentă desfășurare a tragerii, informăm că în situația în care numărul unic de înregistrare care a fost invalidat (numărul 56) va fi extras cu urnele Loteriei Române, extragerea va fi reluată. Totodată, în procesul de aplicare a pasului, numărul 56 nu se ia în considerare, fiind invalidat pentru neîndeplinirea condițiilor legale de participare la extragere prevăzute la art.6 alin.(1) din Ordonanța Guvernului nr.10/2015 pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale, cu modificările și completările ulterioare.*

După stabilirea celor 100 de bonuri fiscale câștigătoare, acestea vor fi centralizate și transmise în termen de două zile către ANAF în vederea încărcării rezultatelor în "Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale", respectiv pentru verificarea autenticității bonurilor fiscale câștigătoare de către Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, prin direcţiile regionale antifraudă fiscală.

NOTĂ:
* Precizăm că, după invalidarea numărului unic de înregistrare 56, următoarele numere unice de înregistrare rămân neschimbate, acestea neputând fi modificate prin decalare, întrucât au fost atribuite la nivel național de sistemul informatic care asigură înregistrarea și identificarea cererilor, acest număr regăsindu-se în același timp atât pe copia bonului fiscal eliberată titularului bonului de către unitățile teritoriale ale ANAF, cât și pe cererea depusă pentru revendicarea premiilor.

Mai multe informații referitoare la Loteria bonurilor fiscale sunt disponibile pe site-ul MFP, în cadrul rubricii cu aceeași denumire:
http://www.mfinante.ro/loteriabonurilor.html?pagina=loteriabonurilor 

LOTERIA BONURILOR FISCALE- 25 FEBRUARIE 2016. BONURILE CÂȘTIGĂTOARE din DECEMBRIE 2015:

Etichete: bonuri decembrie, loteria bonurilor fiscale, loterie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE