LOTERIA BONURILOR FISCALE. 27 de români au făcut plăţi cu cardul Visa de 509 lei pe 1 iunieLOTERIA BONURILOR FISCALE. Cei 27 de români care au făcut plăţi cu cardul Visa în valoare de 509 lei pe data de 1 iunie 2015 sunt primii concurenţi care ar putea intra în cursa pentru milionul de lei pus în joc la a treia ediţie a Loteriei bonurilor.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. 27 de romani au facut plati cu cardul Visa de 509 lei pe 1 iunie (Foto cavaleria.ro)
LOTERIA BONURILOR FISCALE. 27 de români au făcut plăţi cu cardul Visa de 509 lei pe 1 iunie (Foto cavaleria.ro)

27 de români s-ar putea califica pentru a doua extragere. Toţi au făcut cumpărături în valoare de 509 de lei în data de 1 iunie, pe care le-au achitat cu cardul, potrivit Visa, procesatorul de plăţi care deţine 60% din piaţa românească a cardurilor.

Cei care au bonuri câştigătoare trebuie să le depună în original, în cel mult 30 de zile, la direcţia fiscală de care aparţin. De asemenea, dosarul trebuie să conţină şi o copie a actului de identitate, alături de o cerere disponibilă pe site-ul Ministerului de Finanţe, informează digi24.ro. 

LOTERIA BONURILOR FISCALE - REZULTATE, DUMINICĂ 19.07: BON DE 509 LEI DIN 1 IUNIE 2015

Prima extragere lunară a Loteriei bonurilor fiscale, aferentă bonurilor din iunie, a fost organizată duminică, de la ora 20:10, în studioul TV al Loteriei Române, şi ulterior vor fi desemnaţi maximum 100 de câştigători, printr-o altă extragere, fondul de premiere fiind tot de un milion de lei. 

REZULTATELE LOTERIEI BONURILOR FISCALE din luna iunie, LIVE:

ziua câștigătoare: 1 - data bonului câștigător este 01.06.2015

suma câștigătoare, valoarea bonului câștigător: 509 lei

Etichete: bonuri fiscale, câştigători, loteria bonurilor fiscale

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE