LOTERIA BONURILOR FISCALE, 18 octombrie. BON FISCAL CÂŞTIGĂTOR DE 274 LEI DIN 16 SEPTEMBRIEUPDATE LOTERIA BONURILOR FISCALE, 18 octombrie. BON FISCAL CÂŞTIGĂTOR DE 274 LEI DIN 16 SEPTEMBRIE

LOTERIA BONURILOR FISCALE, azi, duminică, 18 octombrie 2015. Duminică, 18 octombrie 2015, va avea loc o nouă extragere a bonurilor fiscale. În concurs intră bonurile fiscale emise în perioada 1 - 30 septembrie 2015, anunță Loteria Română. Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de 1 milion de lei. Această sumă va fi împărţită între cel mult 100 de competitori. B365.RO va prezenta LIVE extragerea bonului fiscal câştigător. 

LOTERIA BONURILOR FISCALE- pe 20 decembrie. Va fi ales bonul castigator din noiembrie
LOTERIA BONURILOR FISCALE- pe 20 decembrie. Va fi ales bonul câştigător din noiembrie
Foto: realitatea.net

UPDATE LOTERIA BONURILOR FISCALE, 18 octombrie. BON FISCAL CÂŞTIGĂTOR DE 274 LEI DIN 16 SEPTEMBRIE

LOTERIA BONURILOR FISCALE, azi, duminică, 18 octombrie 2015. BONUL CÂŞTIGĂTOR SEPTEMBRIE. B365.ro prezintă LIVE extragerea bonului fiscal câştigător aferent lunii septembrie. 

ZIUA CÂŞTIGĂTOARE: 16 septembrie

VALOAREA BONULUI CÂŞTIGĂTOR: 274 LEI

SUNT CÂŞTIGĂTOARE BONURILE FISCALE EMISE PE DATA DE 16 SEPTEMBRIE 2015, CU O VALOARE DE 274 DE LEI, FĂRĂ A LUA ÎN SEAMĂ ŞI ZECIMALELE. 

Duminică are loc o nouă extragere la Loteria Bonurilor Fiscale. Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Astfel, duminică, 18 octombrie, va fi organizată prima etapă de selecție care va consta în extragerea din urne a bilelor care vor desemna ziua și valoarea bonurilor câștigătoare. După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câștigătoare.

Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 17.20.

Extragerea va avea două etape, după cum urmează: 
- etapa I: va fi extrasă o bilă pentru determinarea zilei bonurilor câștigătoare;
- etapa II: vor fi extrase 3 bile pentru determinarea valorii bonurilor câștigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al C.N. „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

LOTERIA BONURILOR FISCALE, azi, duminică, 18 octombrie 2015. BONUL CÂŞTIGĂTOR SEPTEMBRIE.   Extragerea va fi realizată cu urnele și bilele pe care Loteria Română le utilizează pentru tragerile loto. Totodată, aceasta va fi supravegheată de o comisie de tragere formată din câte un reprezentant al MFP, ANAF și CNLR, iar bilele și urnele vor fi verificate în prezența comisiei înainte de tragere.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

LOTERIA BONURILOR FISCALE, azi, duminică, 18 octombrie 2015. BONUL CÂŞTIGĂTOR SEPTEMBRIE.  Un bon fiscal este considerat câștigător doar dacă îndeplinește cumulativ condițiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul și seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data și ora emiterii precum și numărul de ordine).

Fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale câștigătoare în prima etapă de selecție, va elibera o copie a acestora cu mențiunea „conform cu originalul”, pe care va fi scris numărul unic de înregistrare. Pentru asigurarea transparenței, lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile MFP și ANAF.

LOTERIA BONURILOR FISCALE, azi, duminică, 18 octombrie 2015. BONUL CÂŞTIGĂTOR SEPTEMBRIE.  În situația în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista centralizatoare cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1 milion de lei este împărțit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticității bonurilor câștigătoare. Dacă în urma centralizării listei bonurilor fiscale pentru care s-au revendicat premiile, se constată depășirea numărului de maximum 100 de cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere în vederea determinării a 100 de câștigători.

În cazul realizării celei de a doua etape de selecție în cadrul Loteriei bonurilor fiscale, va fi extras un număr din lista numerelor unice de înregistrare acordate bonurilor pentru care au fost revendicate premii. Și această extragere va fi realizată cu urnele CNLR și va fi televizată, organizarea acesteia urmând să fie anunțată ulterior.

LOTERIA BONURILOR FISCALE, azi, duminică, 18 octombrie 2015. BONUL CÂŞTIGĂTOR SEPTEMBRIE. Numărul extras în cadrul acestei trageri va fi primul câștigător. Pentru desemnarea celui de-al doilea câștigător, se aplică crescător la primul număr extras un pas care are valoarea egală cu ziua emiterii bonului fiscal câștigător. Pentru aflarea celorlalți câștigători, pasul se adună succesiv la numărul desemnat anterior ca fiind câștigător.

LOTERIA BONURILOR FISCALE, azi, duminică, 18 octombrie 2015. BONUL CÂŞTIGĂTOR SEPTEMBRIE.   Dacă în urma aplicării acestei proceduri de selecție se depășește numărul unic maxim atribuit bonurilor fiscale din listă, următorul număr câștigător din listă este dat de diferența dintre suma determinată prin aplicarea pasului la baza de referință şi numărul unic maxim atribuit, continuând cu aplicarea pasului până la stabilirea numărului maxim de premii prevăzut de lege, respectiv 100. În procesul de aplicare al pasului, numerele selectate ca fiind câștigătoare, sunt eliminate din listă.

LOTERIA BONURILOR FISCALE, azi, duminică, 18 octombrie 2015. BONUL CÂŞTIGĂTOR SEPTEMBRIE. După stabilirea celor 100 de bonuri fiscale câștigătoare, acestea vor fi centralizate și transmise în termen de două zile către ANAF în vederea încărcării rezultatelor în "Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale", respectiv pentru verificarea autenticității bonurilor fiscale câștigătoare de către Direcţia Generală Antifraudă Fiscală.

LOTERIA BONURILOR FISCALE, azi, duminică, 18 octombrie 2015. BONUL CÂŞTIGĂTOR SEPTEMBRIE.  Pentru extragerea din data de 16 august, în termenul de 30 de zile au fost depuse 15 cereri de revendicare. Totodată, pentru extragerea organizată în data de 20 septembrie au fost depuse 33 cereri de revendicare a premiilor până la data de 15 octombrie.

Etichete: azi duminică 18 octombrie 2015, BONUL CÂŞTIGĂTOR SEPTEMBRIE, loteria bonurilor fiscale

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE