LOTERIA BONURILOR FISCALE: BONUL CÂȘTIGĂTOR din FEBRUARIE, extras DUMINICĂ, 20 MARTIE 2016LOTERIA BONURILOR FISCALE, 20 MARTIE 2016: Prima etapă de selecţie a bonurilor fiscale câştigătoare, emise în perioada 1 – 29 februarie 2016, va avea loc duminică, 20 martie 2016, iar premiul minim garantat este de 10.000 lei, anunţă Ministerul Finanţelor Publice.

LOTERIA BONURILOR FISCALE: BONUL CAȘTIGATOR din FEBRUARIE, extras DUMINICA, 20 MARTIE 2016
LOTERIA BONURILOR FISCALE: BONUL CÂȘTIGĂTOR din FEBRUARIE, extras DUMINICĂ, 20 MARTIE 2016
Foto: specialarad.ro

LOTERIA BONURILOR FISCALE, 20 MARTIE 2016:

Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Astfel, duminică, 20 martie, va fi organizată prima etapă de selecţie care constă în extragerea bilelor care vor desemna ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare.

După centralizare, dacă sunt peste 100 de cereri de revendicare a premiilor, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare, care vor fi centralizate şi transmise în termen de două zile către ANAF.

Câştigătorii finali pot revendica premiul în cel mult 30 de zile, la sediul ANAF din oraşul de domiciliu, cu bonul fiscal în original (cu toate elementele lizibile), o copie a actului de identitate şi o cerere.

Rezultate vor fi publicate, timp de 30 de zile, pe paginile de internet ale Ministerului Finanţelor, Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi Loteriei Române.

La extragerea precedentă, bonul câştigător a avut o valoare de 312 de lei.

Anul trecut, valoarea totală a premiilor acordate a fost de aproape 5 milioane de lei, sumă care s-a împărţit între 17.985 de câştigători, potrivit datelor MFP. În total, au fost organizate nouă extrageri în cadrul Loteriei, iar cel mai mare premiu a fost în valoare de 250.000 de lei.

Etichete: bon castigator, bon castigator februarie, bonuri februarie, loteria bonurilor fiscale

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE