LOTERIA BONURILOR FISCALE DE PAŞTE, DUMINICĂ 8 APRILIE. Ce valoare are bonul câştigătorLOTERIA BONURILOR FISCALE DE PAŞTE. Ministerul Finanţelor Publice (MFP) organizează duminică, 8 aprilie 2018, o extragere specială a bonurilor fiscale, la care participă cele emise între 22 ianuarie şi 23 martie 2018, informează un comunicat al instituţiei.

LOTERIA BONURILOR FISCALE DE PASTE, DUMINICA 8 APRILIE. Ce bonuri participa la extragere
LOTERIA BONURILOR FISCALE DE PAŞTE, DUMINICĂ 8 APRILIE. Ce bonuri participă la extragere

LOTERIA BONURILOR FISCALE DE PAŞTE, DUMINICĂ 8 APRILIE 2018. Bonurile din 1 februarie, în valoare de 303 lei, sunt câștigătoare la Loteria Bonurilor Fiscale, extragerea specială de Paşte, organizată duminică 8 aprilie 2018. 

Fondul de premiere este acelaşi, de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Ca de obicei, selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape.

'Duminică, 8 aprilie 2018, ora 19:00, va fi organizată prima etapă, care va consta în extragerea bilelor ce vor determina luna şi ziua emiterii, precum şi valoarea bonurilor câştigătoare. Înregistrarea extragerii speciale a Loteriei bonurilor fiscale de Paşte va fi difuzată pe TVR1, începând cu ora 20:50. Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câştigătoare', menţionează sursa citată.

LOTERIA BONURILOR FISCALE DE PAŞTE, DUMINICĂ 8 APRILIE 2018. Extragerea va avea trei etape. În prima etapă va fi extrasă o bilă pentru determinarea lunii bonurilor câştigătoare, cu numere de la 1 la 3, în a doua etapă, în funcţie de luna câştigătoare, va fi extrasă o bilă pentru determinarea zilei în care au fost emise bonurile câştigătoare (pentru luna ianuarie, o bilă cu numere de la 22 la 31; pentru luna februarie, o bilă cu numere de la 1 la 28; pentru luna martie, o bilă cu numere de la 1 la 23), iar în cea de-a treia vor fi extrase 3 bile pentru determinarea valorii bonurilor câştigătoare.

'Extragerea va fi realizată cu urnele şi bilele pe care Loteria Română le utilizează pentru tragerile loto. Comisia de supraveghere va fi formată din câte un reprezentant al MFP, al ANAF şi al CNLR. Bilele şi urnele vor fi verificate în prezenţa comisiei înainte de tragere', informează MFP.

LOTERIA BONURILOR FISCALE DE PAŞTE, DUMINICĂ 8 APRILIE 2018. Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al Loteriei Române pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

LOTERIA BONURILOR FISCALE DE PAŞTE, DUMINICĂ 8 APRILIE 2018. Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

Etichete: bon fiscal castigator extragere de pasti, DUMINICĂ 8 APRILIE 2018, LOTERIA BONURILOR FISCALE DE PAŞTE

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h