LOTERIA BONURILOR FISCALE DECEMBRIE 2016: Care este bonul de un milion de leiLOTERIA BONURILOR FISCALE: Extragerea bonurilor fiscale câştigătoare emise în noiembrie este programată duminică, fondul de premiere fiind, ca de obicei, un milion de lei, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Finanţelor Publice (MFP).

LOTERIA BONURILOR FISCALE
LOTERIA BONURILOR FISCALE

Bonul în valoare de 420 de lei extras pe 14 noiembrie este câştigător, conform extragerii de duminică seară. Valoarea bonurilor câştigătoare - între 420 şi 420,99 lei.

LOTERIA BONURILOR FISCALE: "Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică, 18 decembrie, va fi organizată prima etapă, care va consta din extragerea bilelor ce vor determina ziua emiterii şi valoarea bonurilor câştigătoare. După centralizare, dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maximum 100 de bonuri câştigătoare", se menţionează în comunicat, scrie Agerpres.

Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 16:55. Aceasta este publică şi va putea fi transmisă, în direct, de toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Române.

Conform MFP, extragerea va avea două etape, respectiv una în care va fi extrasă bila pentru determinarea zilei bonurilor câştigătoare, cu numere de la 1 la 30, iar cealaltă în care vor fi extrase 3 bile pentru determinarea valorii bonurilor câştigătoare. Rezultatele vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al CN "Loteria Română' (CNLR) pentru o perioadă de minim 30 de zile.

Comisia de supraveghere va fi formată din câte un reprezentant al MFP, al ANAF şi al CNLR. Bilele şi urnele vor fi verificate în prezenţa comisiei înainte de tragere.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

În situaţia în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1 milion de lei este împărţit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticităţii bonurilor câştigătoare. Dacă în urma centralizării se constată depăşirea numărului maxim de 100 de cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere în vederea determinării a 100 de câştigători.

Etichete: bonuri fiscale, BONURI FISCALE BUCURESTI, loteria bonurilor fiscale

0/2 COMENTARII
marcus
03 Jan 20:45
+0
VOTURI
-0
Da sunt de acord cu comentariul domnului Cris . Loteria asta parca nu ar fi adresata tuturor cetatenilor. Sunt multi in tara asta care nu cumpara de asemenea valori cum sunt la extragerile astea .
Cris
19 Dec 00:24
+0
VOTURI
-0
Mare rahat pentru prosti e loteria asta. Cumparatura medie in Romania e de 70 lei pe bon iar grosul extragerilor sunt de la 300 lei in sus.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE