Loteria Romana a lansat noi lozuri răzuibileLOZUL RAZUIBIL, unul dintre cele mai indragite produse ale Loteriei Romane, isi imbogateste portofoliul la inceputul lunii iulie cu 6 noi produse atractive, cu premii cap de afis record.

Loteria Romana a lansat noi lozuri razuibile. NOU loz Carrefour
Loteria Romana a lansat noi lozuri răzuibile. NOU loz Carrefour

Pentru sezonul estival, Loteria Romana le-a pregatit jucatorilor sai numeroase surprize care sa le aduca norocul mai aproape si posibilitatea de a castiga numeroase premii atractive, anunță Loteria Română într-un comunicat remis redacției.

Astfel, Loteria Romana intampina luna lui cuptor cu 6 noi serii de loz razuibil, cu design atractiv si tematica diversa care raspunde asteptarilor tuturor jucatorilor la loz:

LIGA CAMPIONILOR
LOTO BINGO
ZODIAC
6/49
ROYAL JACKPOT
LOZ CARREFOUR

Pentru cele 6 serii de loz razuibil Loteria Romana pune la bataie aproximativ 5 milioane de premii in valoare totala de peste 32,7 milioane lei.

In premiera, jucatorii au posibilitatea sa castige la loz si premii de 1 milion de lei, daca aleg sa razuiasca lozuri ROYAL JACKPOT, disponibile in 4 culori: VERDE, ROSU, MOV si NEGRU.

Loteria Română şi Carrefour România lansează noul tip de Loz Carrefour în variantă răzuibilă, disponibil începând din această săptămână în toate hipermarket-urile Carrefour și în agențiile loto din toată ţara. Noul model vine în completarea celor trei serii îndrăgite deja de jucătorii şi consumatorii atraşi de premiile numeroase puse la dispoziţie.

Iniţiativa confirmă interesul jucătorilor față de produsele loteristice și continuă tradiția unei bune colaborări între Loteria Româna și Carrefour România, începută în urmă cu peste patru ani.

Cu numai 3 lei, Lozul Carrefour răzuibil poate aduce jucătorilor din toată ţara peste 347.000 de câştiguri în bani, cu valori cuprinse între 3 și 250.000 de lei, premii oferite de Loteria Română.

Tot o premiera este si faptul ca, jucatorii au sanse triple de castig, razuind un singur loz ROYAL JACKPOT. Acest loz are trei zone de joc cu premii cuprinse in zona 1, intre 5 si 1.000.0000 de lei, in zona 2, intre 5 si 250.000 de lei si in zona 3, intre 5 si 100.000 de lei.

Revin in atentia jucatorilor si lozurile care ofera sanse duble de castig. Este vorba despre lozul ZODIAC, cel mai indragit loz razuibil din tara noastra, care apare, in premiera, cu 2 zone de joc si ofera premii cu valori cuprinse, pentru zona 1, intre 4 si 500.000 de lei iar pentru zona 2 intre 10 si 100.000 de lei.

Un alt loz, care ofera sanse duble de castig, este lozul "6/49" care poarta numele celui mai cunoscut produs al Loteriei Romane. Acest loz este disponibil in doua culori, rosu si verde, iar premiile, pentru zona 1, au valori cuprinse intre 4 si 500.000 de lei iar pentru zona 2 intre 10 si 100.000 de lei.

Jucatorii Loteriei Romane pot castiga instant la BINGO printr-o simpla razuire a lozului Loto BINGO care ofera premii cu valori cuprinse intre 3 si 250.000 de lei.

Iubitorii sportului isi pot incerca norocul razuind lozul LIGA CAMPIONILOR care ofera premii cu valori cuprinse intre 2 si 100.000 de lei.

Lozul CARREFOUR razuibil vine în completarea celor trei serii de loz in plic Carrefour îndrăgite deja de jucătorii şi consumatorii atraşi de premiile numeroase puse la dispoziţie.

Iniţiativa confirmă interesul jucătorilor față de produsele loteristice și continuă tradiția unei bune colaborări între Loteria Româna și Carrefour România, începută în urmă cu peste patru ani. Premiile puse in joc au valori cuprinse intre 3 si 250.000 de lei.

Loteria Romana, prin jocurile responsabile pe care le organizeaza, le aduce jucatorilor sai bucuria de a-si incerca norocul in fiecare zi, in conditii de siguranta, pentru castigarea unor premii deosebite in bani, indiferent de jocul preferat.

 

Etichete: 6/49, Liga Campionilor, Loteria Română, zodiac

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE