Loteria va relua jocurile Pronosport si Prono_SLoteria Română a anunţat, marţi, că va relua din data de 7 martie organizarea jocurilor Pronosport si Prono_S, suspendate din cauza lipsei licenţei.

Loteria va relua jocurile Pronosport si Prono_S
Loteria va relua jocurile Pronosport si Prono_S

Luni, reprezentanţii Loteriei au anunţat că suspendă temporar organizarea jocurilor Pronosport şi Prono_S, până la obţinerea noii licenţe şi autorizaţii de exploatare.

"În şedinţa din data de 29.02.2016, Comitetul de Supraveghere din cadrul Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc a aprobat solicitarea CN Loteria Română SA, de acordare a licenţei şi autorizaţiei de exploatare pentru jocurile Pronosport şi Prono_S, conform noilor norme metodologice în vigoare", a precizat, marţi, Loteria Română.

Loteria Română îşi cere scuze pasionaţilor de jocuri de noroc pentru eventualele neplăceri, însă a justificat întârzierea în obţinerii noilor licenţe pe seama modificărilor legislative operate recent.

Noua legislaţie obligă Loteria România să obţină licenţă de la Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc pentru organizarea de pariuri mutuale, categorie din care fac parte şi jocurile Pronosport şi Prono_S. Hotârârea de guvern prin care s-au aprobat normele metodologice ale noilor reglementări s-a publicat abia la finalul săptămânii trecute, ceea ce a cauzat întârzierea în obţinerea noilor licenţe, a motivat compania de stat.

Etichete: Loteria, Loteria Română, lotot, Pronosport, Prono_S

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE