Lovitură de teatru în Giulești: S-au oprit tratativele pentru vânzarea clubuluiNegocierile dintre Nicolae Cristescu şi George Copos pentru preluarea Rapidului, au intrat în impas.

Rapid Bucuresti
Rapid București

"Deocamdată, am întrerupt tratativele. Au apărut multe chestii noi, la care nu mă aşteptam. Noi, cei doi care dorim să preluăm echipa, suntem rapidişti de-o viaţă, dar e clar pentru toată lumea că nu suntem dispuşi să plătim datorii despre care abia am aflat. Ne pregătisem să achităm salariile jucătorilor şi să semnăm contractul, dar se pare că lucrurile sunt mult mai complicate", a declarat potenţialul patron al rapidului, Nicolae Cristescu, pentru Ziarul Ring.

Omul de afaceri bucureştean a ţinut să sublinieze: "Masoneria n-are nici o implicare în acest business, aşa cum s-a scris prin ziare", lăsând să se înţeleagă că socoteala din târg nu s-a potrivit cu aceea de acasă.

Se pare că motivul principal al impasului îl reprezintă triplarea sumei la care era discutată, iniţial, tranzacţia. Cumpărătorii au fost informaţi că negocierile pleacă de la 18 milioane de euro, şi nu de la şase, ceea ce a schimbat radical datele problemei.

Nicolae Manea, omul care ar fi preluat şefia clubului în condiţiile în care tranzacţia s-ar fi realizat, a fost şi mai tranşant: "Nu dă Copos clubul! Vă asigur. Eu aştept să se realizeze vânzarea şi apoi mă apuc de treabă. Dar, repet, nu cred că se va întâmpla această minune!".

Etichete: George Copos, nicolae cristescu, Rapid, vanzare Rapid

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h