VIDEO cu atacatorul care a luat ostatici la oficiul poștal. El cerea UNIREA CU BASARABIAUn apel a fost primit la 112, de la o femeie foarte speriată,  în care autoritățile au fost anunțate de luarea de ostatici la un oficiu poștal din Sectorul 6, mai exact din Drumul Taberei. Se pare că atacatorul, care a fost reținut de poliție, are probleme psihice. Conform imaginilor difuzate de Digi24, bărbatul ieșise în ușa oficiului poștal și citea cu voce tare niște hârtii, dorind să vorbească cu presa. Bărbatul spunea că vrea libertate, egalitate între oameni și unire între România și Basarabia.

Bărbatul care intrase în oficiul poștal avea, într-adevăr, un topor și un cuțit și nu îi lăsa pe oameni să iasă din oficiu.El le-a amenințat pe angajatele poștei cu toporul.

Bărbatul a fost imobilizat de poliție destul de rapid și dus la Secția 25, pentru interogatorii. Dacă se dovedește că avea discernământ, bărbatul riscă până la 15 ani după gratii. Bărbatul are 34 de ani și avea "niște nemulțumiri personale referitoare la starea actuală a României. Voia o altfel de Românie și unirea cu Moldova" - a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției București. Bărbatul este acuzat de ultraj contra bunelor moravuri, deținere de arme albe, amenințare și lipsire de libertate.

Polițiștii l-au identificat și reținut pe bărbat. Bărbatul ar fi dorit să vorbească cu presa, spune Cosmin Zamfir, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei. De altfel, când a văzut echipa de filmare a Digi 24, bărbatul a ieșit în ușa oficiului poștal, citind niște hârtii și spunând că vrea unirea dintre România și Basarabia.

Bogdan Oprița, coordonator SMURD, a declarat la Realitatea tv că din cele două persoane din interiorul oficiului, o femeie a avut nevoie de ajutor medical, deoarece a fost supusă la un spray iritant. Femeia a fost dusă la spitalul de urgență.

Oficiul poștal se află în aceeași clădire cu un colegiu tehnic.

Momentul prinderii atacatorului a fost surprins de echipa de filmare Digi 24.

Etichete: bărbat, Bucureşti, cuţit, promo, Sectorul 6, topor

0/11 COMENTARII
bogdan
22 Jan 18:12
+0
VOTURI
-0
eu il cunosc pe tip,e dus! Am fost martor cand la oprit politia pt k avea nr expirat si atunci a facut un spectacol pe cinste,a fluturat un teanc de harti si repeta intru-na k e antropolog k e angajat al serviciilor secrete si ca in noiembrie va incepe o miscare pusa la cale de oameni sus pusi pt unirea Basarabiei!
kelu
31 Oct 06:45
+0
VOTURI
-0
intamplator am fost martor la acest incident si va spun ca bateti campii rau de tot. omul este nebun de legat. urla ca are secretul sa faca o tona de aur pe zi si nimeni nu-l baga in seama, ca are capacitatea sa aduca fulgere asupra bucurestiului si ca nu are nevoie de mancare ca el se incarca cu energie de la soare 10 min pe zi.la brau omul avea cutit si cum incercau politistii sa se apropie lua un batran din posta si-l tara la geam si cu o mana ii punea toporul la gat...aceleasi opinii aveati daca in oficiu s-ar fi aflat parintele sau bunicul vostru????? toti vrem unirea basarabiei cu romania dar nu cu toporul in mana si cu luare de ostatici
John
30 Oct 20:54
+0
VOTURI
-0
Teatru de 2 bani, asa numitul act terorist, 4 insi isi cara colegul la masina, bleah
adrian
30 Oct 19:30
+0
VOTURI
-0
asta nu inseamna ca cei care vor Unirea sunt nebuni. nu ati observat ca marile personalitati vor ca Basarabia sa se uneasca cu Romania. dar ca oriune, orice padure are si uscaturi. eu spun fara frica,,BASARABIA E ROMANIA" dar asta nu inseamna ca sunt nebun. daca incultii cred ca a fi citit si patriot inseamna a fi nebun, asta e prostie pe fata.
Adi
30 Oct 17:55
+0
VOTURI
-0
Iar au baut prea mult "jin" moldovenii...
Jan
30 Oct 15:17
+0
VOTURI
-0
Mie mi se pare ca are fatza de senator. Sunteti siguri ca nu candideaza din partea USL ? Pare a fi liberal de tip Ghisa.
ioan dumitru
30 Oct 14:29
+0
VOTURI
-0
sau sunt imagini din turnarea vreunui film, iar securistii din presa si-au gasit prostii care sa creada cachipurile in ziua de azi numai nebunii ar mai pretinde Unirea cu Basarabia !! realitatea de securisti si jurnalisti scamatori.
ioan dumitru
30 Oct 14:26
+0
VOTURI
-0
CAND PENSIONARII DE PESTE 80 DE ANI AU FOST ARUNCATI IN STRADA DIN BLOCURILE CEAUSISTE PE BAZA UNOR FALSURI JURIDICE FABRICATE DE MAFIA SECURISTICA DIN ROMANIA SI TAINUITE DE POSTA ROMANA, NU A VENIT NICI O URMA DE PRESA !!! ACUM CAND AU PRIMIT ORDIN SA DEFAIMEZE BASARABIA SI INTREAGA ISTORIE ROMANEASCA, PRESA URLA IN TOATE COLTURILE LUMII. ASTEA SUNT IMAGINI GENERATE PE CALCULATOR. E UN PROGRAM DE DESCURAJARE A UNIRII BASARABIEI CU ROMANIA !!!! SECURISTII ASTIA DIN PRESA AR TREBUI INCHISI PE VIATA, DE DOUA DECENIIAU PACALIT PUSCARIA !!!
Cristi
30 Oct 12:24
+0
VOTURI
-0
Unu'
Numai un imbecil l-ar putea intelege pe un psihopat care intra cu toporul peste niste oameni. Asemenea specimene n-au ce sa caute printre noi.
koko
30 Oct 11:59
+0
VOTURI
-0
12 insi sa intre peste un singur om??? ce va faceati daca erau o gasca de 4-5 nebuni care luau ostatici? veneati cu o companie intreaga de militari sub acoperire?
Sunteti vai steaua voastra d-lor politisti corupti care dormiti in cea mai mare perioada a serviciului de noapte.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h