Luare de ostatici într-o biserică din Franţa. Preotul a fost DECAPITATDouă persoane neidentificate au luat ostatici într-o biserică din Saint-Etienne-du-Rouvray, în departamentul Seine-Maritime (Normandia), în nordul Franţei. Atacatorii au fost neutralizaţi imediat de forţele de ordine, iar preotul bisericii a fost înjunghiat în gât şi a murit, potrivit „Le Figaro“.

Luare de ostatici intr-o biserica din Franta
Luare de ostatici într-o biserică din Franţa

Atacatorii şi un ostatic au decedat, iar un alt ostatic a fost rănit, în cazul luării de ostatici la o biserica din comuna franceză Saint-Etienne-du-Rouvray, informează Reuters online.

Cel puţin un ostatic a decedat în urma incidentului, iar un altul a fost rănit, au anunţat autorităţile franceze. Preotul a fost ucis de către cei doi indivizi care erau înarmaţi cu arme albe.

"Doi indivizi care au asupra lor arme albe au intrat în biserică prin uşa din spate şi au luat cinci ostatici", a declarat o sursă din cadrul poliţiei, pentru Le Figaro.

Preotul, două călugăriţe şi doi credincioşi au fost luaţi ostatici. O altă călugăriţă a reuşit să fugă şi să anunţe incidentul.

Încă nu se cunoaşte motivul atacului şi nici identitatea autorilor, însă autorităţile din cadrul departamentului antiterorist al Parchetului de la Paris au deschis o anchetă în acest caz.

Ministrul francez de Interne, Bernard Cazenevue, şi preşedintele Francois Hollande se îndreaptă spre locul unde a avut loc atacul.

Etichete: atac biserica franta, ostatici biserica franta, ostatici franta, preot decapitat franta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE