Lucian Bute termină la egalitate lupta pentru centura WBC cu Badou JackLucian Bute a egalat în meciul WBC cu Badou Jack.

Lucian Bute a egalat in lupta cu Badou Jack pentru centura WBC
Lucian Bute a egalat în lupta cu Badou Jack pentru centura WBC
Foto: Lucian Bute Facebook

Meciul dintre Lucian Bute şi suedezul Badou Jack se încheie la egalitate după ce un arbitru a decis scorul de 117-111 pentru suedez, iar ceilalţi doi au punctat 114-114, informează mediafax.ro.

Lucian Bute şi Badou Jack au trecut, vineri seară, proba cântarului oficial înainte de meciul de duminică dimineaţă pentru centura WBC la categoria supermijlocie.

Pugilistul român a cântărit 75,74 kg, în timp ce adversarul său a avut 75,93 kg. Cei doi sportivi nu aveau voie să depăşească greutatea de 76,2 kg pentru a putea urca în ring.

Lucian Bute, 36 de ani, are un palmares de 32 de victorii, 25 prin KO, şi 3 înfrângeri. Ultima oară, românul a boxat în noiembrie 2015, când a fost învins de britanicul James DeGale. Lucian Bute a fost campion mondial la categoria supermijlocie timp de 4 ani şi jumătate şi şi-a apărat centura IBF cu succes de 9 ori. Va fi al 13-lea meci pentru titlu din cariera românului.

Suedezul Badou Jack are 32 de ani şi are în palmares 20 de victorii (12 prin KO), o remiză şi o înfrângere.

Etichete: Lucian Bute, meci bute

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE