Lucian Bute, şansa obţinerii celei mai prestigioase centuri. Românul se luptă pe 30 aprilieLucian Bute urca din nou în ring, unde va boxa pentru centura mondială WBC, pe data de 30 aprilie 2016, împotriva lui Badou Jack, un american de origine suedeză.

Lucian Bute se lupta in data de 30 aprilie
Lucian Bute se luptă în data de 30 aprilie
Foto: evz

Lucian Bute are, la 36 de ani, şansa obţinerii celei mai prestigioase centuri din carieră, WBC. Românul se luptă pe 30 aprilie cu americanul Badou Jack, potrivit Mediafax.

Cei doi pugilişti au fost în negocieri şi în trecut pentru a organiza o gală, însă abia acum s-a putut ajunge la un acord. Badou Jack face parte din echipa celebrului Floyd Mayweather şi este reprezentat de Al Haymon, acelaşi impresar pe care îl are şi Bute.

În vârstă de 32 de ani, Badou Jack are în palmares 20 de victorii (12 prin knock-out) şi o singură înfrângere. De partea cealaltă, Bute are 30 de victorii şi trei înfrângeri. În ultimii patru ani, românul a pierdut cu Carl Froch, Jean Pascal şi James De Gale şi a câştigat de două ori, cu Andrea Di Luisa şi Denis Grachev. Locaţia galei nu a fost deocamdată anunţată oficial.

 

Etichete: Badou Jack, box, centura wbc, Lucian Bute, Lucian Bute vs Badou Jack

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE