Lucian Mîndruţă lansează cartea "Share!Cum am învăţat din social media...", sâmbătă, la GaudeamusJurnalistul Lucian Mîndruţă va prezenta viitoarea sa carte, intitulată "Share! Cum am învăţat din social media să-i iubesc din nou pe români", în avanpremieră, sâmbătă, de la ora 17.30, la Târgul internaţional de carte Gaudeamus, care se desfăşoară la complexul Romexpo din Bucureşti.

Lucian Mindruta va colabora cu un post de radio
Lucian Mîndruță va colabora cu un post de radio
Foto: obiectiv.info

Evenimentul va avea loc la standul editurii Herg Benet din complexul Romexpo, Pavilionul central, numărul 229, nivel 4.50, potrivit gândul.info.

Alături de Lucian Mîndruţă, la eveniment va participa ca invitat special scriitorul şi jurnalistul Iulian Tănase.

Cartea va fi disponibilă publicului începând din 10 decembrie.

"Săptămâna trecută, în drum spre Paris, mă gândeam la titluri pentru carte. Şi unul suna cam aşa: «Revolta vine mereu la timp». Nu ştiam atunci că sunt la doar 24 de ore distanţă de ea... Cartea e despre asta, dar şi despre cei patru ani pe care i-am petrecut împreună cu voi pe social media. Despre cum anume ne creăm comunităţile, cum s-au răspândit ideile, despre cine a deschis ferestrele prin care aerul libertăţii din lumea virtuală a devenit furtună în cea reală. Despre asta e vorba în «Share!» Despre viaţa mea pe Facebook, care şi-a regăsit un sens din vieţile altora", spune Lucian Mîndruţă.

Editura Herg Benet a fost fondată în toamna anului 2010. În primii patru ani de existenţă, dedicaţi literaturii române contemporane, şi-a atins obiectivul de a face cunoscute pe piaţa de carte autohtonă voci noi, puternice, inconfundabile, cu o scriitură originală, perfect coordonată cu literatura universală de vârf. Herg Benet a oferit cititorilor bestsellerurile de azi, care vor fi clasicii de mâine, potrivit comunicatului.

Treptat, prin apropierea făcută între scriitori şi cititori, au fost înlăturate multe prejudecăţi care sufocau imaginea literaturii produse în România, într-un final ea ajungând să fie privită aşa cum este în realitate: diversă, curajoasă şi vie, potrivit aceluiaşi comunicat.

Etichete: Gaudeamus, GAUDEAMUS 2014, lansare carte, lucian mindruta, sambata, social media

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE