Lucrări de astupare a gropilor în București. Pe ce străzi începe șantierulAdministrația Străzilor din Municipiul București anunță că începe campania de astupare a gropilor apărute în urma sezonului rece. 

Primaria Capitalei a platit 138 mil. euro in 4 ani pentru astuparea gropilor de pe marile bulevarde
Primăria Capitalei a platit 138 mil. euro în 4 ani pentru astuparea gropilor de pe marile bulevarde
Foto: HotNews.ro

"Administratia Strazilor Bucuresti informeaza locuitorii Municipiului Bucuresti ca incepand de luni, 2 februarie, au fost demarate lucrarile de astupare provizorie a gropilor aparute in partea carosabil, intervenindu-se pe urmatoarele artere din Capitala:

- Drumul Taberei;
- Iuliu Maniu;
- Mihailescu Vintila;
- Virtutii;
- Calea Vitan;
- Vitan Barzesti;
- Calea Dudesti;
- Octavian Goga;
- Gloriei;
- Natatiei;
- Calea Grivitei;
- Strada Clabucet;
- Strada Putul lui Craciun;
- Strada Dornei;
- Ion Mihalache;
- Strada Turda;
- Bulevardul Unirii;
- Mircea Voda;
- Nerva Traian;
- Traian.

Precizam ca majoritatea problemelor aparute in carosabil pe arterele rutiere mentionate mai sus sunt zone cu fisuri in jurul caminelor de vizitare ale retelelor edilitare, gropi sau crapaturi in asfat.

Din cauza temperaturilor inca scazute, neconformitatile din partea carosabila vor fi remediate cu mixtura stocabila la rece, singurul material care se preteaza la astfel de temperaturi, urmand ca din primavara, cand temperaturile vor depasi 8-10 grade C, firmele de intretinere sa intervina cu materiale durabile pentru astuparea gropilor, conform standardelor tehnice in vigoare.

Aplicarea plombelor din mixtura stocabila la rece este realizata pe cheltuiala constructorilor care se ocupa de intretinerea strazilor, pana cand se vor demara lucrarilor de intretinere propriu-zisa.

In acelasi timp, precizam ca inspectorii Administratiei Strazilor Bucuresti si inspectorii Primariei Municipiului Bucuresti vor monitoriza in continuare strazile din Capitala, in vederea identificarii si remedierii gropilor aparute." 

Vă reamintim că ANM a anunțat, însă, un nou COD GALBEN de ninsori viscolite pentru acest weekend, la București. 

 

Etichete: Administraţia Străzilor, gropi, şantier, străzi

0/2 COMENTARII
vlad
06 feb 10:28
+0
VOTURI
-0
@gabi ai dreptate... ti-aduci aminte cand a durat 2 ani sa faca licitatie pentru marcarea bulevardelor??? Era Bucurestiul fara benzi de circulatie, fara zebre, fara nimic..... o rusine.
gabi
06 feb 10:03
+0
VOTURI
-0
Acest mincinos de primar a adus Bucurestiul la perioada de dinaintea lui Basescu cand eram recunoscuti in lume pentru drumurile supr proaste. Acum Bucurestiul arata jalnic , e ceva de ndescris . Oriunde te uiti e plin de gropi . Problema e ca lucrarile se fac prost iar aceste plombe indifferent ca e vara sau iarna tin 1 maxim 2 luni . Iar oprescu are tupeul asta de nesimtit sa ne minta si sa ne abureasca la cat de frumos e orasul nostru.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE