Lucrări de modernizare a instalaţiilor de acces în staţiile Dimitrie Leonida şi Costin GeorgianLucrările de modernizare a instalaţiilor de acces în staţiile de metrou Dimitrie Leonida şi Costin Georgian încep sâmbătă, anunţă Metrorex.

Harta metrou
Harta metrou

Conform calendarului pentru ultima etapă de modernizare, care vizează şase staţii cu o singură cale de acces, în perioada 9 septembrie - 12 septembrie, vor fi făcute modernizări ale instalaţiilor de acces la staţiile Dimitrie Leonida şi Costin Georgian.

Ultimele programate sunt Pantelimon şi Basarab 1 unde lucrările se vor desfăşura în perioada 16 septembrie - 19 septembrie. Staţiile Tineretului şi Apărătorii Patriei, incluse în aceeaşi etapă, au fost deja modernizate.

"Perioada maximă estimată pentru închiderea staţiilor de metrou cu un singur acces va fi de 4 zile calendaristice consecutive, dintre care două lucrătoare. Pe parcursul lucrărilor, personalul Metrorex va asigura asistenţa necesară călătorilor", anunţă regia.

Până la începerea acestei ultime etape, Metrorex a modernizat 66 de accesuri din 35 de staţii.

Metrorex precizează că a solicitat RATB sprijin pentru preluarea călătorilor cu ajutorul transportului in comun de suprafaţă, pentru perioadele în care se vor desfăşura lucrările.

Etichete: Metrorex, metrorex bucuresti, metrou

0/2 COMENTARII
RichardHaw
10 Sep 20:35
+0
VOTURI
-0
ice symptoms of user
drug and alcohol rehab
treatment for opiate withdrawal
drug addiction rehab centers
diazepam withdrawal symptoms signs
Florin
09 Sep 15:40
+0
VOTURI
-0
Ziceți ceva și de dezvoltarea transportului subteran!https://petitieonline.net/petitie/61026141.Distribuirea!La cât mai mulți semnatari!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE