Lucrări de modernizare la reţeaua de apă potabilă, sâmbătă, în nordul CapitaleiSâmbătă, în nordul Capitalei, sunt programate lucrări de modernizare la reţeaua de apă potabilă. În urma acestor lucrări, va fi sistată temporar alimentarea cu apă potabilă.

Lucrari de modernizare la reteaua de apa potabila, sambata, in nordul Capitalei
Lucrări de modernizare la reţeaua de apă potabilă, sâmbătă, în nordul Capitalei
Foto: zf.ro

Apa Nova Bucureşti anunţă lucrări de modernizare la reţeaua publică de alimentare cu apă potabilă. Sâmbătă 05.12.2015, de la ora 08h30 până la ora 16h30 nu vor avea apă consumatorii din: B-dul Dimitrie Pompeiu nr. 5-7, 6. În timpul acestor lucrări va fi oprită apa şi la stația de metrou Pipera.

Reamintim că, în cursul zilei de joi, 3 decembrie, se fac lucrări la reţeaua de apă potabilă din mai multe zone, astfel că alimentarea va fi sistată temporar.

- Joi 03.12.2015, de la ora 08h00 până la ora 16h00 la consumatorii din perimetrul: Strada Alexandru Moruzzi, Aleea Alexandru Moruzzi;

- Joi 03.12.2015, de la ora 08h00 până la ora 16h00 la consumatorii din perimetrul: Intrarea Gilăului, Intrarea Ciurului, Drum Gilăului între Bulevardul Metalurgiei și Strada Turnu Măgurele, Intrarea Binelui.

Etichete: Apa Nova, întrerupere apă, întrerupere apă București, lucrari apa nova

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE