Lucrări pe DN 1, la Posada, Cornu, Băneşti, Bărcăneşti şi pe Autostrada Bucureşti-PiteştiMai multe lucrări au loc, joi, pe DN1, în zona localităţilor Posada, Cornu, Băneşti, Bărcăneşti, precum şi pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, pe ambele sensuri, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul IGPR, care avertizează că traficul rutier ar putea fi îngreunat în anumite zone.

Lucrari pe autostrada A1 Bucuresti – Pitesti
Lucrări pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti

Pe parcursul zilei de joi, în judeţul Prahova, pe DN1 Comarnic - Sinaia, în zona Posada, se vor executa lucrări de înlocuire şi reparare a parapetului marginal. Circulaţia se va desfăşura în ambele sensuri, însă este posibil ca în anumite momente autovehiculele să fie redirecţionate de pe o bandă pe alta, precizează Infotrafic.

De asemenea, până jurul orei 14.00, în judeţul Prahova, pe DN1 Bucureşti - Ploieşti, în localitatea Bărcăneşti, vor fi efectuate lucrări de frezare şi asfaltare în intersecţia cu sens giratoriu. Este posibil ca circulaţia să se îngreuneze, dacă valorile de trafic vor fi mari, avertizează poliţiştii.

Tot pe DN1, în zona Cornu, începând de la kilometrul 94+500 de metri către Nistoreşti, vor fi efectuate, joi, lucrări de frezare şi asfaltare pe prima bandă, astfel încât autovehiculele vor fi redirecţionate pe cea de-a doua bandă. Infotrafic precizează că este posibil ca circulaţia să se îngreuneze în zona kilometrului 95, unde drumul se îngustează la o bandă, pe care se va lucra, iar autovehiculele vor fi deviate pe banda a doua a sensului opus.

Totodată, în zona Băicoi - Băneşti, între kilometrii 83 şi 86 ai DN1, se execută, joi, lucrări de montare a unor separatoare de sensuri din beton. Întrucât circulaţia va fi oprită pe benzile de lângă axa drumului, poliţiştii le recomandă şoferilor să se încadreze din timp pe benzile marginale.

Pe parcursul zilei de joi, se vor efectua lucrări şi pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti. Pe sensul de mers către Piteşti, la kilometrul 36, va fi înlocuită glisiera marginală, fără afectarea benzilor de circulaţie.

Pe sensul de mers către Bucureşti, la kilometrul 40, va fi înlocuită glisiera mediană, cu redirecţionarea autovehiculelor pe prima bandă, la kilometrul 104 sunt efectuate lucrări de întreţinere în zona mediană, tot cu redirecţionarea maşinilor pe prima bandă, iar la kilometrul 115, au loc lucrări de frezare şi asfaltare pe benzile unu şi de urgenţă, cu redirecţionarea autovehiculelor pe banda a doua.

Etichete: autostrada bucuresti pitesti, DN1, lucrari autostrada, lucrari dn1

0/1 COMENTARII
Cmnnx
01 sep 11:46
+0
VOTURI
-0
Lucrări de modernizare a liniilor de tramvai și a peroanelor la București când mai încep????Cât mai e până scăpăm de peroanele de tramvai înguste lipsite de balustrade de protecție????A vedea Bulevardul Basarabia,Strada Barbu Văcărescu,Bulevardul Ion Mihalache,Calea Giulești,Calea Călărașilor etc etc etc.Și televiziunile în loc să tragă semnale de alarmă când una când alta mai mult închid ochii fiind astfel complici la uciderea populației.Și noi,cetățenii de rând,suntem victime ale indolenței și ale nesimțirii.Nici măcar la cererea telespectatorilor n-au bunăvoința să abordeze problema asta pentru actualități și pentru emisiuni jurnalistice.E televiziune publică TVR și n-ar da o mână de ajutor semenilor ei cu-atât mai mult la cererea telespectatorilor.A făcut o serie de campanii și n-ar face una care să ne ajute să scăpăm la capitală de pericolele astea de peroane de tramvai.Puteau până acum să se înregistreze mii de tragedii în masă în stațiile de tramvai prevăzute cu pericolele astea de peroane.Asta-i crimă față de populația capitalei.Indiferența ucide!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h