Lucrări pe DN1, la ieşirea din Bucureşti: Încep să fie montate separatoarele de sensCNADNR anunţă că săptămâna viitoare încep lucrările de montare a separatoarelor de sens pe DN 1, între kilometrul 8 şi kilometrul 12. 

Lucrari pe DN1: Incep sa fie montate separatoarele de sens
Lucrări pe DN1: Încep să fie montate separatoarele de sens

Lucrările, demarate de luni, se vor executa pe etape (tronsoane de maxim 400 m), punctele de lucru vor fi fixe pe durata unei zile de lucru și își vor schimba poziția în lungul drumului de la o zi la alta, transmite CNANDR printr-un comunicat de presă.

"Pe lungimea de 400 m va fi inclusă semnalizarea premergătoare lucrărilor, semnalizarea de poziționare a lucrărilor și semnalizarea de terminare a sectorului restricționat.", adaugă sursa citată.

Lucrările de montare a parapetelor metalice tip H3 și a celor din beton de tip "New Jersey" se vor desfășura pe sectorul cuprins între Pasajul Inferior Băneasa, km 8+050 și km 12+868 situat la capătul rampei Otopeni a Pasajului superior peste Centura București, o porţiune în care au loc des accidente. Acest parapete vor separa sensurile de circulație și vor împiedica trecerea autovehiculelor de pe o cale de circulație pe alta.

"Montarea acestor separatoare este foarte importantă pentru asigurarea siguranței circulației. Împreună cu Poliția Rutieră am stabilit ca toate aceste lucrări să se desfășoare în anumite intervale orare, când traficul este mai scăzut, astfel încât impactul lucrărilor asupra celor care tranzitează zona să fie cât mai mic. CNADNR solicită tuturor celor implicați în acest proiect să lucreze cât mai bine și rapid, astfel încât traficul să fie afectat cât mai puțin. De asemenea, rugăm conducătorii auto să manifeste înțelegere și să respecte semnalizările și restricțiile impuse pe perioada lucrărilor.", explică compania.

Intervalele orare în care vor fi efectuate lucrările de montare a parapetelor vor fi anunțate după stabilirea acestora, decizia urmând să fie luată cu Poliţia Rutieră.

Reamintim că, săptămâna trecută, traficul a fost restricţionat pe o porţiune de cinci kilometri de pe DN1, la ieşirea din Capitală, pentru pregătirea acestor lucrări.

Etichete: CNADNR, parapeti dn1, separatoare dn1

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE