Lucrările de la Pasajul Domneşti, amânate din nou. Unul dintre ofertanţi contestă licitaţia la CABCătălin Drulă, consilier al premierului pe probleme de infrastructură, a anunţat că demararea lucrărilor la pasajul de la Domneşti ar putea fi amânată din nou. Unul dintre ofertanţi a făcut recurs la decizia CNSC, după ce Consilul a respins contestaţia făcută de acesta, ceea ce înseamnă "încă o amânare de probabil două luni până la pronunțarea Curții de Apel", după cum a transmis Drulă.

Lucrarile de la Pasajul Domnesti, amanate din nou. Unul dintre ofertanti contesta licitatia la CAB
Lucrările de la Pasajul Domneşti, amânate din nou. Unul dintre ofertanţi contestă licitaţia la CAB
Foto: viitorulilfovean.ro

Mesajul transmis de Cătălin Drulă:

Reamintim ca cele doua contestatii depuse pe ultima suta de metri de catre firmele SC Drumuri si Poduri Gheorgheni S.R.L si Impresa Construzioni Giuseppe Maltauro S.P.A fata de atribuirea licitatiei de proiectare si executie a pasajului giratoriu peste Centura Capitalei la Domensti au fost respinse de catre Consiliul pentru Solutionarea COntestatiilor (CNSC) luna aceasta.

CNADNR transmitea, dupa decizia CNSC, ca trebuie sa astepte alte 10 zile sa vada daca cele doua firme contestatoare se vor adresa mai departe Curtii de Apel Bucuresti.

"C.N.S.C. a respins contestatiile depuse de catre S.C. Drumuri si Poduri Gheorgheni S.R.L. si respectiv Impresa Construzioni Giuseppe Maltauro S.P.A. si a pastrat decizia anterioara din noiembrie 2015, prin care a fost desemnata castigatoare oferta Asocierii S.C. Straco Grup S.R.L. - S.C. Comnord S.A. - S.C. Specialist Consulting S.R.L. In situatia in care, in termen de 10 zile de la data comunicarii deciziei, C.N.S.C. nu se va depune nicio plangere la Curtea de Apel Bucuresti, CNADNR va initia semnarea contractului.", adauga atunci Compania de Drumuri,

Etichete: lucrări, pasaj, pasaj Domnesti

0/3 COMENTARII
Jules Mules
28 iun 13:37
+0
VOTURI
-0
Daca spune domnul Drula o iasa cam o p..a !
Pasajul va fi gata cand vor zbura porcii !
sandu
28 iun 13:27
+0
VOTURI
-0
pai nu pricepeti? legea este europeana. nu poti sa o schimbi asa cum vrei tu. este dreptul lor de a contesta. numai ca la noi nu asta este buba. termenele sunt cele care ucud proiectele. nu exista nici o regula. poti astepta si ani de zile sa se dea o solutie, timp in care tu, cetatean platitor de taxe si impozite, circuli cum poti si ii injuri pe cine iti pica la indemana. in alte tari legislatia este clara: vrei sa contesti, o faci pe loc si comisia de licitatie se pronunta. la noi trebuie sa o tinem langa, poate castiga cel care trebuie. de asta nu se realizeaza nimic la noi decit furtisaguri.
Gratian
27 iun 18:32
+0
VOTURI
-0
Ar fi de dorit o prevedere legislativa prin care cei ce contesta aceste licitatii doar de dragul de a contesta sa plateasca despagubiri caci noi toti avem de suferit de pe urma acestor amanari.

Multi par a contesta doar fiindca pot face asta, fara a avea vreun temei sau sansa de castig....si se pierd aiurea luni si ani cu proceduri birocratice inutile.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE