Lucrările de lărgire a trotuarului de pe strada Ion Ghica, aproape finalizate GALERIE FOTOLucrările de lărgire a trotuarului de pe strada Ion Ghica, din zona Universitate, sunt aproape finalizate.

După cum relatam AICI, la începutul lunii septembrie au început lucrările pe strada Ion Ghica. Trotuarul a fost lărgit, fiind montate, de asemenea, bile anti-parcare, ca şoferii să nu-şi mai lase maşinile în zonă. 

Conform unor fotografii publicate luni pe forum.metrouusor.com, de Radu Stanescu, lucrările sunt aproape finalizate. Aşa arată strada acum:

Lucrările au fost demarate pentru ca partea carosabilă să fie îngustată- de la lăţimea iniţială de 10-15 metri la 4 metri. 

Lucrările de modernizare presupun totodată înlocuirea reţelei vechi de canalizare cu o reţea nouă, pe toată lungimea străzii şi redirecţionarea apei care se adună la fiecare ploaie prin pante, către gurile de preluare. Încadrarea trotuarului s-a facut cu borduri noi din piatră naturală.

Etichete: ion ghica, trotuar ion ghica

0/5 COMENTARII
Dani
24 Nov 13:53
+0
VOTURI
-0
De refugiul de pe Bulevardul Ion Mihalache de la intersecția cu Șoseaua Nicolae Titulescu nu s-a ocupat Primăria Capitalei cu Administrația Străzilor să-l lărgească și să-l doteze cu gard de protecție când au lucrat la căile de rulare în jurul lui 2012.Iar populația capitalei n-a luat nicio atitudine să reclame opera asta făcută de mântuială.
Calin
20 Nov 21:41
+0
VOTURI
-0
Cum să faci bani pe internet! Profită și tu urgent de acest chilipir: un curs GRATUIT care te învață online și rapid cum să faci bani pe internet! Trebuie doar să-ți acorzi circa o oră pe zi, timp de câteva zile, pentru a învăța pas cu pas cum să faci bani pe internet! Vrei și tu cu seriozitate să schimbi ceva în viața ta? Cere urgent detalii despre curs, trimițând textul “INFO” la adresa de email: mcalin007@gmail.com
romania
17 Nov 08:43
+0
VOTURI
-0
frumos.ca si in tarile civilizate dar un pic cladirile trebe reparate.
Vali
16 Nov 20:19
+0
VOTURI
-0
Si taranii tot pe margine parcheaza...pana nu le sparge cineva geamurile nu se lasa. Romanul trebuie civilizat cu bataia asa cum englezul a fost civilizat cu spanzuratoarea
Cris
16 Nov 20:15
+0
VOTURI
-0
Sunt foarte misto bilele alea... Abia astept sa le acopere zapada sa vad care sunt primii copii sau pensionari care se impiedica de ele si isi rup gatul.. Chiar sunt curios...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE