Negoiţă: Cetăţenii se plâng că pe bd. Liviu Rebreanu este dezastru. Lucrările sunt efectuate de PMBCa urmare a numeroaselor plângeri ale cetăţenilor cu privire la dezastru cauzat de lucrările de reabilitare ale bulevardului Liviu Rebreanu, reprezentanţii Primăriei Sectorul 3 au precizat că lucrările sunt efectuate de Primăria Municipiului București.

Lucrarile de pe bd. Liviu Rebreanu sunt efectuate de catre PMB, raspunde Negoita plangerilor
Lucrarile de pe bd. Liviu Rebreanu sunt efectuate de catre PMB, răspunde Negoiţă plângerilor

„ Am primit nenumărate sesizări din partea cetățenilor din sectorul 3 cu privire la dezastrul de pe bulevardul Liviu Rebreanu. Am fost eu însumi în inspecție pe teren și am constatat cât de prost arată. Este plin de gropi și șoferii se plâng, pe bună dreptate, că își distrug mașinile. Din păcate, Primăria Sectorului 3 este cu mâinile legate în această problemă. Bulevardul este în administrarea Primăriei Generale. Noi am făcut demersurile legale pentru a le aduce la cunoștință disconfortul creat locuitorilor din sectorul 3 și sperăm să remedieze problema în cel mai scurt timp posibil", a declarat primarul Robert Sorin Negoiţă.

Lucrările de reabilitare au început în luna mai 2011 și sunt împărțite în două tronsoane:  între  bd. Camil Ressu - bd. Nicolae Grigorescu (1,7 km) și bd. Nicolae Grigorescu - 1 Decembrie 1918 (1 km). 

Pentru lucrările care se execută de la intersecția cu bd. Camil Ressu până la bd. Nicolae Grigorescu, termenul de finalizare este noiembrie 2013. 

Etichete: Liviu Negoiţă, plângeri, Sectorul 3

0/2 COMENTARII
BUCURESTEANUL
01 Feb 21:29
+0
VOTURI
-0
CABOTINUL OPRESCU SI-A BATUT JOC DE BUCURESTENI....ACUM NIMENI NU MAI RECUNOASTE CA L-A VOTAT. CEEA CE SE INTAMPLA CU BD-UL LIVIU REBREANU ESTE O MARE BATATIE DE JOC.....SI OPRESCU ISI DA DEMISIA????????????.....EI AS!MAI ARE SI ALTE PACALELI LA ADRESA BUCURESTENILOR: PASAJUL MIHAI BRAVU....PASAJUL CIUREL....IAR PASAJUL BASARAB ESTE OPERA LUI BASE SI VIDEANU...LA FEL SI STADIONUL DEMARAT DE VIDEANU SI TERMINAT CU BANI DE LA BOC
vallym
01 Feb 18:55
+0
VOTURI
-0
Pasajul Mihai Bravu, Liviu Rebreanu, Strapungerea Vitan nicolae Grigorescu, Lacul Morii Ciurel, centura capitalei si lista poate continua...astea sunt "realizarile" dobitocului de primar al Bucurestiului pe care l-ai votat voi

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE