Lucrările la Autostrada Bucureşti – Ploieşti vor fi încheiate la sfârşitul anuluiPrimii kilometri de autostradă de anul acesta vor fi inauguraţi în curând. Sunt doar trei kilometri din autostrada Bucureşti-Ploieşti, între centura Capitalei şi strada Popasului din Voluntari.

Lucrarile la Autostrada Bucuresti – Ploiesti vor fi incheiate la sfarsitul anului
Lucrările la Autostrada Bucureşti – Ploieşti vor fi încheiate la sfârşitul anului

Pentru ca autostrada să ajungă din Strada Popasului până în Capitală este nevoie să mai fie construiţi aproape 2 kilometri şi jumătate de drum. Lucrările au început deja, iar şefii de la Drumuri speră să fie gata anul viitor pe vremea aceasta, potrivit digi24.ro.

Tot în luna decembrie se va inaugura un nou segment de autostradă de 15 kilometri de pe lotul doi al tronsonului Lugoj - Deva. Porţiunea se află între localităţile Margina şi Traian Vuia. Șoferii vor circula numai pe autostradă de aici, din dreptul localităţii Margina, până la ieşirea din ţară la Nădlac. Astfel, ei scapă de drumul naţional care are o singură bandă şi este extrem de aglomerat.

Etichete: A3, Autostrada Bucureşti-Ploieşti, autostrazi romania, CNAIR

0/4 COMENTARII
Pictor Vonta
09 dec 13:19
+0
VOTURI
-0
Bine ca macar la astia nr de km de autostrada nu scade, ca la Ponta!
Fox
06 dec 13:42
+0
VOTURI
-0
In continuare acest site-ulet isi minte cititorii... Dar nu e nimic nou...Trebuie sa poti sa faci diferenta intre finalizarea unei lucrari si finalizarea unui tronson/portiune/etapa/etc... Dar nu s-ar mia vinde stirea daca ar spune adevarul!!! Amatori!
aaa
06 dec 12:07
+0
VOTURI
-0
Gata? incepeti si voi cu titluri bombastice? O lucrare se incheie cand se termina in totalitate (100%), nu cand este partial executata.
Bogdan
06 dec 10:12
+0
VOTURI
-0
Care an domnilor?
Poate la sfarsitul lui 2017...

Titul articolului este putin gresit....

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE