Lucrările la două noi staţii de metrou din Bucureşti sunt aproape GATAPână la sfârşitul acestui an, două noi staţii de pe magistrala 4 de metrou Gara de Nord-Lac Străuleşti, secţiunea Parc Bazilescu-Lac Străuleşti, urmează să fie date în folosinţă, potrivit ultimelor declaraţii ale oficialilor Metrorex.

Lucrarile la doua noi statii de metrou din Bucuresti sunt aproape GATA
Lucrările la două noi staţii de metrou din Bucureşti sunt aproape GATA

Compania de transport subteran a scos la licitaţie sistemul de informare dinamică a călătorilor, inclusiv sistemul de sonorizare pentru două staţii şi un depou de pe traseul magistralei 4 de metrou, potrivit romaniatv.net.

"Obiectul contractului este realizarea sistemului de informare dinamică a călătorilor, inclusiv sistemul de sonorizare, pentru punerea în funcţiune cu călători a staţiilor Laminorului, Lac Străuleşti şi Depoul Străuleşti, pe Magistrala 4 de metrou", se menţionează în anunţul de parcticipare la licitaţie lansat de Metrorex în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Conform sursei citate, licitaţia urmează să se desfăşoare pe data de 21 noiembrie 2016.

Metrorex intenţionează să plătească pentru sistemul de sonorizare a celor două două staţii şi un depou de pe traseul magistralei 4 de metrou suma de 4,968,552 RON fără TVA. Potrivit Metrorex, finanţarea lucrărilor va fi asigurată din proiecte cu fonduri externe nerambursabile aferente cadrului financiar 2014-2020 pentru staţiile Laminorului şi Străuleşti, respectiv bugetul de stat pentru depoul Străuleşti.

CITEŞTE ŞI Proiectul Magistralei 6 de metrou se află în "circuitul de aprobare în Guvern" de trei luni

Etichete: magistrala 4, Metrorex, Statia Laminorului, statia straulesti, statii magistrala 4

0/2 COMENTARII
ION
23 sep 17:11
+0
VOTURI
-0
STATIE NOUA DE METROU PE BERZEI SUB PIATA MATACHE PE MAGISTRALA SPRE GARA PROGRESUL.
gigi
23 sep 15:35
+0
VOTURI
-0
dar oficialii Metrorex sau cei din guvern nu mai zic nimic despre magistrala spre Otopeni? Cum e posibil sa platim anual 400 mii de euro pt o magistrala la care nu se lucreaza, nici studiu de fezabilitate, nimic.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE