Lucrările la noul corp al Spitalului de copii "Victor Gomoiu" au fost RELUATE. Când va fi deschisPrimaria Capitalei a reluat vineri lucrările la noul corp al spitalului de copii "Victor Gomoiu". Lucrarile au fost blocate în decembrie 2014 din cauza unor divergente între constructor, consultant şi proiectant, dar si a datoriilor de opt milioane de euro pe care Primaria le avea către constructor.

Lucrarile la noul corp al Spitalului de copii "Victor Gomoiu" au fost RELUATE
Lucrările la noul corp al Spitalului de copii "Victor Gomoiu" au fost RELUATE

Primarul general Gabriela Firea a declarat ca spitalul va fi deschis in maxim sase luni, cladirea fiind finalizata in proportie de 85%, notează hotnews.ro.

"Etajele 1,2, 3 si 4 sunt aproape finalizate, mai avem de lucru la etajele 5 si 6", a declarat reprezentantul constructorului.

Gabriela Firea a declarat ca in 3-4 luni se vor finaliza lucrarile ramase, iar in doua luni se va utila cladirea cu aparatura necesara si se vor recruta medicii necesari.

Dupa deschidere, Spitalul va avea 278 de paturi, zece sali de operatie si vor lucra acolo circa 300 de medici, urmand sa fie cel mai mare si mai nou spital de copii din tara.

Primarul general a afirmat ca a platit circa 4 milioane de euro din datoria pe care o avea catre constructor, iar pana la finalul anului municipalitatea va achita si restul sumei.

Etichete: lucrări spital Victor Gomoiu, spital victor gomoiu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE