Lucrările la Pasajul Domneşti, întârziate cu încă şase luni. Ce a cerut în plus primarul CapitaleiLucrările de construcţie a Pasajului Domneşti vor fi din nou întârziate, de data aceasta pentru a modifica proiectul, astfel încât să se ia în calcul şi linia de tramvai propusă de primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Lucrarile la Pasajul Domnesti, intarziate cu inca sase luni. Ce a cerut in plus primarul Capitalei
Lucrările la Pasajul Domneşti, întârziate cu încă şase luni. Ce a cerut în plus primarul Capitalei

Surse din cadrul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au declarat pentru economica.net că proiectul Pasajului Domneşti va fi refăcut astfel încât tramvaiul să poată întoarce sub pasaj, ceea ce va întârzia lucrările cu şase luni şi va aduce costuri cu 5% mai mari.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a emis ordinul de începere pentru realizarea Pasajului suprateran pe DJ 602 Centura Bucureşti-Domneşti, anunţa, la începutul lunii ianuarie, Ministerul Transporturilor.

Proiectul a fost estimat la 91,55 milioane lei, fără TVA. Durata contractului de execuţie lucrări este de 51 de luni, dintre care 3 luni proiectare, 24 luni execuţie si 24 de luni perioada de garanţie a lucrărilor.

Contractul a fost semnat, în data de 10 mai 2017, de CNAIR. şi Asocierea SC Straco Grup SRL - SC Comnord SA - SC Specialist Consulting SRL. Valoarea contractului de lucrări este de 91.552.381.90 lei, fără TVA.

Etichete: Gabriela Firea, lucrari intarziate pasajul domnesti, pasajul domnesti, tramvai pasaj domnesti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE