Lucrările la primul tronson al Pistei 2 de pe aeroportul Henri Coandă, finalizate în maiMinisterul Transporturilor anunţă că, în mai 2016, vor fi finalizate lucrările de reparaţie de la primul tronson al PISTEI 2 a Aeroportului Internaţional Henri Coandă. 

Lucrarile la primul tronson al Pistei 2 de pe aeroportul Henri Coanda, finalizate in mai
Lucrările la primul tronson al Pistei 2 de pe aeroportul Henri Coandă, finalizate în mai
Foto: frux.ro

"În luna mai 2016 se vor finaliza lucrările de reparaţie pe primul tronson al PISTEI 2 (08L – 26 R), închis în prezent, a dat asigurări Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti", după cum transmite Miniterul Transporturilor printr-un comunicat de presă.

"După finalizarea lucrărilor pe o treime din lungimea totală a PISTEI 2, aceasta va deveni operabilă în întregime, timp în care se vor realiza lucrările de întreţinere pe PISTA 1 (08R-26L), în termen de două săptămâni. Ulterior efectuării reparaţiilor curente la PISTA 1, vor fi executate reparaţii ale stratului de uzură pe celelalte două treimi ale PISTEI 2. În luna august a acestui an, după finalizarea tuturor lucrărilor, ambele piste vor fi operaţionale în totalitate.", adaugă sursa citată.

Lucrările la Pista 2 au început în februarie. 

Etichete: aeroport henri coanda, lucrări, ministerul transporturilor, pistă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE