Apa Nova preia 365 de lucrări de extindere a rețelei de apăLucrările de extindere a rețelei de apă și canalizare executate în perioada 2000-2013 de către Primăria Capitalei, primăriile de sector, persoane fizice sau juridice vor fi concesionate Apa Nova pentru exploatare, se arată într-un nou proiect de hotărâre al municipalității. 

Modernizari si reparatii la reteaua de alimentare cu apa potabila in saptamana 8-14 iunie. Strazile
Modernizări și reparații la rețeaua de alimentare cu apă potabilă în săptămâna 8-14 iunie. Străzile

În perioada 2000-2013, în București, au fost realizate 365 de lucrări de extindere a rețelei de apă și canalizare din București. Lucrările au fost realizate de Primăria Capitalei, de primăriile de sector, dar și de persoane juridice și persoane fizice pe cheltuiala proprie. Cum în acest moment, rețeaua de apă și canalizare din Capitală este administrată de Apa Nova, Primăria Capitalei a decis să treacă toate aceste lucrări în proprietatea municipalității pentru a fi mai apoi concesionate ApaNova.

"Toate aceste bunuri sunt la acest moment administrate de către SC Apa Nova București SA, dar nu fac parte din lista bunurilor concesionate, situație care trebuie reglementată", se precizează în expunerea de motive a primarului general, Sorin Oprescu.

Un proiect de hotărâre privind concesionarea acestor lucrări către Apa Nova va fi supus aprobării Consiliului General al Municipiului București în ședința din 30 ianuarie. 

Etichete: Apa Nova, canalizare, concesionare, Consiliul General al Municipiului Bucureşti, lucrări, Primăria Capitalei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE