Lucrările la reţelele edilitare împiedică finalizarea Pasajului Piaţa SuduluiMuncitorii de la Pasajul Piața Sudului au descoperit noi reţele edilitare în subteran şi în acest moment se discută modul în care se pot continua lucrările, astfel încât să se respecte şi termenul de finalizare.

Lucrarile la retelele edilitare impiedica finalizarea Pasajului Piata Sudului
Lucrările la reţelele edilitare împiedică finalizarea Pasajului Piaţa Sudului
Foto: forummetrouusor.com/ user Lixandru Dragoş-Liviu

Cea mai scumpă lucrare de infrastructură din Bucureşti realizată cu fonduri europene – Pasajul Piaţa Sudului – întâmpină noi probleme, scrie adevarul.ro.

„La Pasajul de Piaţa Sudului avem ceva probleme legate de reţelele edilitare pe care le-am găsit acolo. Au fost discutate, termenul pentru finalizarea pasajului este sfârşitul lunii decembrie. Noi sperăm să terminăm", a spus, pentru Adevărul, Ion Dedu, şeful Direcţiei de Transporturi din cadrul Primăriei Capitalei.

Pasajul Piaţa Sudului, cel mai mare proiect rutier din sudul Capitalei, realizat în proporţie de 15% 

Întreaga lucrare de infrastructură presupune, de asemenea, realizarea a patru pasaje pietonale în intersecţie, pe direcţia Strada Niţu Vasile - Calea Văcăreşti, de o parte şi de alta a pasajului rutier, dar şi către staţiile de tramvai. Totodată, din lucrarea de infrastructură face parte şi realizarea unei legături pietonale printr-un pasaj subteran între staţia de metrou Piaţa Sudului şi peroanele staţiei de tramvai aflate pe Şoseaua Olteniţei.

CITEȘTE ȘI: Sorin Oprescu vrea tren suspendat, care să lege Aeroportul Otopeni de Stadionul National Arena

Primăria Capitalei a demarat în luna iulie lucrările la pasajul subteran de la Piaţa Sudului, o lucrare prin care se va asigura fluidizarea traficului in Capitala, atat pe directia inelului principal de circulatie, cat si pe arterele adiacente inelului median. Astfel, incepand cu data de 08 iulie 2014, dupa ora 10.00, se va restricţiona partial circulatia rutieră pe Calea Vacaresti, intre str. Martisor si Sos. Oltenitei. Pentru executia lucrarii, pe Calea Vacaresti, in perimetrul mentionat, se va devia traficul rutier, asigurandu-se trei benzi de circulatie pe sensul catre sos. Oltenitei si doua benzi de circulatie pe sensul spre bd. Tineretului (fata de trei benzi pe sens, existente in prezent). 

Etichete: lucrări edilitare, Pasajul Piaţa Sudului, Primăria Capitalei

0/3 COMENTARII
jojo
20 Mar 03:05
+0
VOTURI
-0
au facut studiu de fezabilitate. s-a platit MILIOANE de euro pe el...iar ei nu stiu de ce retelele edilitare. hahahah
vlad
18 Mar 10:30
+0
VOTURI
-0
Cum adica au descoperit retele edilitare??? Erau facute de Vlad Tepes si de-asta nu se stia de ele? :)))
caine
18 Mar 10:24
+0
VOTURI
-0
Cum sa te vaieti de prezenta unor tevi? le-a pus cineva azi-noapte?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h