Lucrările la sediul vechi al Primăriei, finalizate în proporție de 50%. CÂND VOR FI GATA. FOTOLucrările de modernizare la sediul Primăriei Capitalei de pe Bd. Regina Elisabeta au fost finalizate în proporție de 50%. Primarul general interimar, Marin Ștefănel Dan s-a arătat nemulțumit de stadiul proiectului, dar a spus că va lua măsuri astfel încât proiectul să fie terminat mai repede decât prevede contractul. Potrivit noului edil-șef, sediul vechi al Primăriei Capitalei ar putea fi gata în ianuarie-februarie 2016. 

Noul primar general al Capitalei, Marin Ștefănel Dan, a făcut duminică o vizită de lucru pe șantierul lucrărilor de modernizare și reabilitare a sediului Primăriei Capitalei din Bulevardul Regina Elisabeta. El a venit însoțit de primarii sectoarelor 2 și 4, Neculai Onțanu și Cristian Popescu Piedone, declarând că dorește să beneficieze de experiența acestora și că este gata să accepte pragmatismul și experiența administrativă a acestora.

În urma bvizitei, noul edil-șef a constatat că lucrările de consolidare sunt finalizate în proporție 100%, iar cele de modernizare sunt terminate circa 50%.

"Vizualizând stadiul lucrărilor pot să spun că sunt foarte multe faze ale lucrării care pot fi înaintate. Voi avea o discuție cu managerul de proiect, pentru a defini aceste întârzieri și din ce motive au fost ele făcute. Înțeleg că, tehnic, în mare parte din echipamentele interioare au fost comandate. Mai este legătura cu utilitățile exterioare, eu mi-am exprimat din start toată disponibilitatea pentru a lucra împreună pentru a definitiva lucrările de branșare ale clădirii. Dar, în acest moment, mă declar nemulțumit sincer pentru că anumite lucrări care se puteau face și nu s-au făcut.", a declarat Ștefănel Dan Marin, potrivit Agerpres. 

Primarul general interimar a anunțat cu acest prilej că urmărește să devanseze termenul de finalizare a lucrărilor din luna mai 2016 cât este contractual în luna ianuarie anul viitoare, întrucât ar fi posibil, în opinia sa, dacă se aplică niște măsuri operative de execuție.

"În opinia mea, dacă se vor pune în aplicare măsurile pe care eu le voi propune cred că undeva la sfârșitul lunii ianuarie — începutul lunii februarie se vor putea definitiva, cu mențiunea că va trebui să se structureze foarte bine stadii de execuție exterioară și rămânând ca pe perioada iernii să se execute lucrările de amenajare , montaj de instalații aer condiționat, instalațiile sanitare, placările interioare", a completat Marin.

Valoarea totală a contractului de modernizare și reabilitare a vechiului sediu al Primăriei Capitalei din Bulevardul Regina Elisabeta este de 100 milioane lei cu TVA, din care cele de proiectare sunt de circa 14 milioane lei.

Potrivit edilului șef, contractul prezintă un termen de execuție de 23 de luni , iar termenul de finalizare este de 25 mai 2016.

Etichete: Marin Ștefănel Dan, primar general, Primăria Capitalei, şantier, sediu, sediu vechi

0/6 COMENTARII
Cris
28 sep 08:22
+0
VOTURI
-0
Deci... se lucreaza de 100 de ani la vechiul sediu al Primariei, dar actualul primar interimar a gasit el niste solutii salvatoare ca, in numai 3 luni, sa fie gata. Foarte tare. Mai sunt niste lucrari, in Bucuresti, incepute pe timpul lui Burebista... poate se gasesc si pentru ele astfel de solutii miraculoase de "management".
vasile
28 sep 07:22
+0
VOTURI
-0
And who gives a s(h)it about it?
vlad
27 sep 23:53
+0
VOTURI
-0
Mda, s-au mutat de 7 ani si abia au facut 50%.... iar PUNR-istul asta e doar un fanfaron
vlad
27 sep 18:51
+0
VOTURI
-0
Daca e gata in proportie de 50%, iar actualul primar interimar spune ca vrea sa termine lucrarile in cateva luni, ne dam seama cat s-a lucrat acolo.
paul
27 sep 18:28
+0
VOTURI
-0
Oprescu si-a "tras" din contractul de inchiriere ptr actualul sediu de pe cheiul dambovitei. Prin contract cladirea trebuia sa intre ce mult in proprietatea primariei generale ...s-au platit de deja zeci de milioane de euro ptr chirii. Dar primaria (adica cel putin cu stirea lui Oprescu) a renuntat la acel contract (respectiv la cladire) si plateste mai bine chirie care bineinteles ajunge unde trebuie.
Laur
27 sep 17:16
+0
VOTURI
-0
se lucreaza la sediul Primariei de cand si-a inceput Oprescu primul mandat. Oare cat si-o fi tras? Mi se pare inadmisibil ca dupa 8 ani sa fie gata doar in proportie de 50 %. O bataie de joc!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE